Miért hibáztatnak engem a " családsegitök"?
Turtem a hazassagomban a megaláztatásokat , fenyegetéseket es pofonokat , mert legyengitett lelkileg a helyzet es nem volt eröm változtatni. Ennyi az en hibám, de nem tudtam szakitani , rettenetesen szorongtam, es magam hibaztattam mindenert.
A lanyom szuletese utan eröre kaptam, úgy éreztem ö jobb körulmenyeket erdemel, nyugodtsagot , ezert kileptem a hazassagombol, a semmibe, egy üres bérlakásba. Nagyon sok eröt ereztem akkor , mindenkeppen ki akartam szedni a lanyom a karmai közul a volt ferjemnek, ami azota sem sikerult , mert a gyerekkel tartja a kapcsolatot , habar semmit nem vesz neki , mem tesz erte semmit , csak arra hasznalja h megtudjon dolgokat a gyerektöl.
Az ugyvedek nem kecsegtettek azzal h eselyem lenne a teljes gyámság megszerzesere. En alkalmi munkakból élek, neki meg allando munkaja van , jo fizetese , házai.
Sokaig féltettem a gyereket h öt is bantani fogja ezert sose kertem a volt ferjemtöl semmit se penzt se tanacsot se kalacsot , de igyis nagyon parasztul beszelt velem lathatasokkor a gyerek elött . Hiaba kerleltem h a gyerek elött ne beszeljen igy , nem erdekelte " hadd tudja h utállak" " remelem ö is megutal majd " , nevezgetett mindenfelenek. Hozzateszem h a gyereket peldasan ellatom es mar 10 eves, nem pasizok csak neki élek.
Kerleltem h a gyerekkel legyen kedves , ha mar igenye van h kapcsolatot tartson vele , de tavolsagtarto a gyerekkel, pedig ö keresi es viszi par órara mekibe ide oda.
Kertem h a gyerek jelenleteben viselkedjen ahogy en is , nem ócsárolom öt soha . Azerr nem varok töle semmmit mert felek h a gyereket gyulölne jobban emiatt de a kapcsolattartastol nem zarkozom el.
A családsegitök es akiknel voltunk eddig beleértve a szuleim is , minket szulöket közösen hibaztatnak h " ket idiota szulö nem tudnak a gyerek erdekeben megegyezni ", " nem beszelnek szepen egymassal ", ket megegyezsre keptelen ember " stb mikor ez nem az en hibam , en megprobalom kibirni a viselkedeset mert ninvs mas megoldas egyelöre , de mem rajtam mulik semmi , megis közösen hibaztatnak minket es elvarjak h felnöttek módjara meg tudjunk egyezni , ahogy erett emberekhez illik. Mi a teendö , engem miert hibaztatnak? Ettöl az embertöl csak menekulni lehetett
Miket mondhat vajon a gyereknek ? Mindig idegesen jön haza az apjaval valo talalkozas utan ..
Kösz a valaszt amugy
Kérjetek hivatalos kapcsolattartót, ha nem akartok hivatalosat akkor lehet ez egy rokon vagy barát is akiben mindketten megbiztok.
Neki adjátok át a gyereket, és akkor egymássall nem kell találkozni sem.
Most nem azért, de milyen gyerek már az, aki 10!!! évesen nem látja, hogy az apja egy tetű?
Számomra ez már 6-7 évesen teljesen világos volt. És próbálkozott a tetű szidni az anyámat, de igen hamar abbahagyta, mert látta, hogy bajok lesznek.
A családsegítő nem állhat senki pártjára a gyermekén kívül.
Nem állhatnak neki ócsárolni a volt férjedet, és nem emelhetnek téged piedesztálra, mert mindkettőtök hibája, hogy idáig fajult a dolog.
Légy együttműködő, vállald fel a rád kiszabott kötelezettségeket (akár családterápia, akár egyéb), és akkor mind a bíróság, mind a gyámhivatal előtt tud téged támogatni a családsegítőd, hogy te bizony mindent megtettél. Ne legyen az kifogás, hogy "de a pasi úgysem hagyná".
A múltba ők nem látnak bele, a jelenben tudnak segíteni.
"Miért hibáztatnak engem a " családsegitök"?"
-"Turtem a hazassagomban a megaláztatásokat , fenyegetéseket es pofonokat"
-Szültél gyereket ilyen "embernek"-> alkalmi munkákból élsz->tehát felelőtlen vagy.
8 as valaszoló , miert kettönk hibaja, h ide fajult a kapcsolat ? En emeltem kezet en akartam valakit megalazni , megsemmisiteni ?
Miert kene engem hibaztatni ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!