Mit gondoltok erről? (16éves lány 5hónapos terhes)
Nem szólhatok bele az életükbe. tegnap ismertem meg őket:S
Én is nagyon sajnálom és elitélem az ilyen "szülőket" ha annak nevezhetők,de én nem tehetek semmit.
igen, a szülőknek szólni kéne. Szegény kisbaba. Lehet, hogy ha most észreveszik, akkor még tehetnek valamit az érdekében. Ha te nm mersz szólni senkinek, akkor írd meg nekem priviben a telefonszámukat, én majd beszélek a szüleivel. Most a kisbaba érdeke a legfontosabb, azt kell szem előtt tartani!
HA VALAKI TUDOMÁST SZEREZ ERRŐL, ÉS NEM TESZ SEMMIT, AZ UGYANÚGY FELELŐS, MINT A DROGOZÓ TINI!!!!!!!!!
Azért ezt érdemes elolvasni:
"A drogfüggő édesanyák újszülöttjeinél körülbelül 70 százalékban tapasztalnak elvonási tüneteket a szülés utáni 72 órán belül. A csecsemők ilyenkor ugyanazokat a kínokat, fájdalmakat élik át, mint a felnőttek, ezért kezelésre szorulnak, mert bele is halhatnak az elvonási tünetekbe. Kata kislánya két héttel a kiírt időpont előtt született, látszólag egészségesen, de hamar jelentkeztek nála az elvonási tünetek. "Ópiumoldatot és nyugtatót kapott. Az előbbit másfél hétig, a gyógyszert két-három hétig. Folyamatosan csökkentették az adagját, míg meg nem szűntek az elvonási tünetek" - meséli. Kata bevallottan drogfüggőként szült, ezért az orvosok fel voltak készülve arra, hogy elvonási tünetetek jelentkezhetnek a babán, és speciális kezelésre lesz szüksége. Ha nincsenek elvonási tünetek, a kismama megúszhatja a számonkérést, és megkaphatja a gyerekét, de ha nyilvánvaló (mert lebukott vagy önszántából mondta el) a drogfüggőség, akkor nem valószínű, hogy csecsemővel távozhat a kórházból, mert semmi garancia sincs rá, hogy nem esik-e vissza, és megfelelően el tudja majd látni a gyereket."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!