Milyen okokból szakítottatok?
Figyelt kérdés
A megcsaláson és a verésen kívüli okok érdekelnének.Az is érdekelne, hogy hogy szakítottatok!Jaaa, 23év alattiak kíméljetek!!!!2010. ápr. 21. 11:13
11/13 anonim válasza:
12:10
Azért nyugodtan elfogadhatod a pénz.
És tényleg nem szemrehányás vagy ilyesmi, de mit mondasz majd a lányodnak ki az apja?
Hagyd hogy jóvá tegye szegény pasi a bakiját amiért vacilált.
12/13 anonim válasza:
Más is nőtt már fel apa nélkül!Majd ha már elég nagy lesz hozzá,elmondom neki az igazat! Nem szeretném,hogy belefolyjon az életünkbe!Ugyanis ő maradt a menyasszonyával,és született is egy kisbabájuk!
A pénzét meg azért nem szeretném elfogadni,mert akkor a láthatáshoz is joga lenne! Én abból nem kérek köszönöm!A másik meg az,hogy tudta nagyon jól,hogy mikor született a pici,mert elmondták neki.De akkor még csak annyi sem volt benne,hogy megkérdezze,hogy jól vagyunk-e!
Akkor most se érdekelje...
13/13 anonim válasza:
A megcsalás és az agresszió is volt, de a pontot az tette a végére, mikor kiderült, hogy az exnője, akivel hosszú-hosszú évekig együtt élt luxusprosti volt. Ehhez lehet nem is lett volnaa túl sok közöm, de azt elfelejette bejelenteni, hogy van egy tőle szerzett nemibetegsége, emi bár rá, mint férfire nem olyan veszélyes, de egy nőre igen. Sajnos el is kaptam, 4 év után a cuccaimmal és egy 2 éves kezelésre szoruló nemibajjal távoztam...:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!