Szakítottatok, majd újra összejöttetek, de közben volt mással-hogy dolgozható fel?
Mi bocsátható meg? Az, hogy szakítottál, és a pasid/barátnőd meg úgy döntött, hogy nem akar egyedül maradni, ezért összejött valaki mással, majd őt otthagyva újra egymásra találtatok?
Mit kell ezen megbocsátani? Vagy ha járt veled valaki, az soha a büdös életben nem lehet senkivel, "hátha újra összejöttök"?
Ennyire önző hogy lehetsz? Már ne is haragudj...
Szia!
2 hónapja történt meg velem az eset.
3 és fél után "szétmentünk" 1 hónapra, sajnos nagyon sok vitánk volt. Azért írtam idézőjelben mert a párom ugyanúgy jött, beszéltünk, összebújva néztünk TV-t stb. De közben tudtam h érdeklődik más lány iránt. A csajjal nem történt semmi, az 1 hónap alatt 1x találkoztak, amikor átment a lány megnézni egy Barcelona meccset. Ugyanis a páromnak csak azért tetszett meg a csaj mert állítólag Barcelona drukker. -.-" Pénzes kis liba, aki szemtől szembe kis szende szűz, a háta mögött meg mindenkit kibeszél.
Én ezalatt az idő alatt 5 kg-t fogytam. Újra összejöttünk és most 2 hónap után én úgy érzem h a csalódottság miatt már nem szeretem a párom :( Ő állítólag velem akar élni és velem is tervez, de én rettegek h újra meg fogja tenni velem. Ezzel pedig pont tönkreteszem a kapcsolatomat :( Pedig mindent megtettem volna ezért a fiúért!!!
Úgy érzem h idővel sikerül majd megbocsátanom neki, de az a baj h elveszítette a bizalmam, ami miatt újból vitáink vannak. Ő állítólag elfelejtette már a másik lányt, de én nem tudom... Remélem hamarosan elérem h ne érdekeljen.
20/L
11:38 vagyok
Azt nem írtam oda, h nekem nehéz a dolgom, mert nem hajlandó megszakítani a lánnyal semmiféle kapcsolatot. Mármint úgy értem h nem törli ki pl a telefonszámát mondván h elfér a memóriában. Az nem érdekel ha iwiw-en ismerősei között fenn van, mert nekem is vannak fenn expasijaim... Na de az h nem törli ki a számát? Így még nehezebb elfelejtenem azt az 1 hónapot. De ő semmiféleképpen nem akar megszabadulni a telefonszámtól. Keresni nem keresi a lányt, ez tuti mert -tudom, csúnya dolog- de leellenőríztem a telefonját és az e-mailjeit. Teljesen tanácstalan vagyok :((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!