Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan, hogy kihűlt a kapcsolatod és szakítottatok, majd később újra összejöttetek, újra feléledt a szerelem?
Légyszi írjátok le, hogy hogyan történt...kíváncsi vagyok!
És ha lehet, kort és nemet is írjatok!
Köszi:)
Volt, és megint összejöttünk immár 3 hónapja :)
15/L
Két éve jártunk legelőször fél évet.Kihűlt a szerelem,keveset voltunk együtt,ő inkább haverokkal volt,én meg már nem éreztem azt hogy meghalok a hiányától!Elmondtam neki az érzéseim,és azt mondta ő is igy érzi.Szerettük egymást,de már csak megszokásból..Aztán megszakadt minden kapcsolat köztünk(pedig nem igy volt megbeszélve)Aztán 5 hónapja összefutottunk egy baráti találkán.És ott ujra fellángoltunk.Összejöttünk és most nagyon nagy a szerelem:)
16/L 19/F
Van akinek bejön van akinek nem. Persze nem mindegy az sem, hogy ki miért szakított először. Én és a barátom egy év után szakítottunk. Okunk igazból nem nagyon volt rá, nem jöttek ki a dolgaink és úgy döntöttünk szakítani lesz a legjobb. Fél év után ismét egymásra találtunk. Sokkal jobb a kapcsolatunk most és már több mint 2 éve vagyunk újra együtt.
21/L
Mi 5hónapot voltunk együtt, szakítottunk és az egész nyár olyan se veled se nélküled kapcsolat volt. Most meg újból újra együtt és olyan jó, nagy a szerelem :)
Remélem sokáig így lesz. Örömmel olvastam mások történetét-tapasztalatát, és hogy létezik ilyen és lehet minden olyan mint volt és tartós :)
Sajnos volt benne részem..:D
Új iskolába kerültem és sok pasi bejött onnan...először az egyik fiúr hajtottam, utána a haverjára és végül Dávidra...Neki bejöttem, de haverom volt... kérdezte, hogy mi lenne, ha megkérdezné, hogy járnék-e vele. Azt mondtam, nem tudom..sok ideig gondolkodtam rajta, mert nem akartam tönkretenni a barátságunkat egy kapcsolattal, de végül belementem,mivel beleszerettem.
Mivel ez egy iskolai kapcsolat volt, nem volt túl pörgős.
Nem is csókolóztam vele, de egyszer elmentünk kosarazni.:)
Csak 2-en voltunk a pályán és (olyan romantikus volt... *-*) csókolóztunk.
Jól megvoltunk fél hónapig, aztán jöttek a gondok.
Megismertem az egyik legjobb haverját,/Ferit/ felvettem MSN-re és ott beszélgettünk.
Sajnos nagyon elcsábulós fajta lány vagyok, ezért baj történt.
Beleszerettem a haverjába.
Dáviddal folyton veszekedtünk nagyon kis apróságokon.
Egyik este Pénteken, mikor kimentünk a faluba a haverokkal szülinapot ünnepelni, egy kis incidens történt az egyik volt osztálytársammal.
Nem tudtam így tovább járni vele, ezért szakítottam, pedig ő folytatni akarta.
Rá 2 napra elkezdtem Ferivel járni, akivel 2 hónapot voltam együtt.
Szakított velem.
Úgy 1 hónappal rá, rámírt MSN-en Dávid, hogy nem akar haragban lenni velem.
Újra bartáok lettünk.:)
És egyik este elkezdett mesélni egy kosármeccsről, énpedig megkérdeztem, hogy énis mehetek-e, de akkor nála alszom, mert este már nem bírtam volna hazajönni.
Igent mondott.
A meccsen alig szólt hozzám...énis féltem kicsit..Alig vártam, hogy már kettesben legyünk.
Mikor odaértünk hozzájuk, én gépeztem, amég ő fürdött.
Utána DvD-ztünk és elkezdte fájlalni a lábát, amit megmasszíroztam.:)
Filmnézés közben, (egy ágyon feküdtünk, ami kb 1m 20cm-s)
elkezdtem csikizni ,lefogta a kezem , én pedig otthagytam a hasán a kezem.Észre sem vettem, még el nem kezdte cirógatni. Akkor tudtam, hogy ő viszont szerelmes belém, mint én belé.
Este 8-tól hajnali fél 4-ig ölelkeztünk, aztán elaludtunk egymás karjaiban.
Azóta is együtt vagyunk és úgytűnik, nem is lesz vége.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!