Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szakítottatok, majd újra...

Szakítottatok, majd újra összejöttetek, de közben volt mással-hogy dolgozható fel?

Figyelt kérdés
Van itt olyan, hogy kisebb-nagyobb szünet volt a kapcsolatotokban, szakítottatok netán, és addig összejött a párod mással - hogy dolgoztad fel, mikor újra együtt voltatok? vagy te voltál-e ilyen helyezetben: megbocsátható?
2010. aug. 6. 11:16
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Ismerős a helyzet.

Összejöttem egy fiúval s 8 hónapig együtt voltunk (mindkettőnk első volt) majd szakitott velem mert közben összejött egy lánnyal. A lány persze csak lábtörlőnek használta, piszkálta a híúságát, hogy a fiú talált valakit s nemfut utánna. %hónapig voltak együtt, én meg szenvedtem mint a kutya de nem aláztam meg jobban magam s nem kerestem. Ők szakítottak s lassan újra elnyerte a szívem. Azóta 3éve vagyunk együtt s összeköltöztünk. Szeretjük egymást s a párom megtanúlta értékelni amit tőlem kap, hogy nem minden párkapcsolatban lehet egyenrangú a két fél, vannak önzők s allatomos emberek is. Már nem veszi természetesnek az érzelmeinket, tesz is érte, hogy szép legyen. Ugyhogy lehet tanúlni is a hibákból de erre nem mindenki képes. S arra sem, hogy higgyen s ismét kiadja a szívét valakinek aki egyszer összetörte. Én úgyérzem jól döntötünk ismét egymás mellett.

2010. aug. 6. 14:14
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
amikor szakítottam a volt barátommal,nekem is volt közbe vkim amig nem voltunk együtt (1-2 hét),de erről a mai napig nem tud. Végül is miután kibékültünk a szakítás után megint szakítottunk,és neki lett új barátnője,ő fel is vállalta,aztán mikor rájött h mégis inkább velem akarna lenni és visszajönne hozzám,már nem tudtam rá úgy tekinteni. Ha nem tudtam volna h van !volt vkije akkor talán kibékültünk volna,de így már nem kellett
2010. aug. 6. 17:16
 13/20 anonim ***** válasza:
14%
Mi is szakitottunk es egy honap mulva kibekultunk, DE mint kiderult volt vkije 3 honapig es terhes lett a lany, aki azota megszult.En csak azzal a feltetellel bocsatottam meg, hogy a gyereket nem ismeri el, nem latogatja es engem meg elvesz felesegul.Azota is egyutt vagyunk es elertem amit akartam!
2010. aug. 8. 16:44
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Mi egyszer szakítottunk a barátommal,mondjuk én inkább csak szünetnek tekintettem, ez nem volt egy egész hónap.Ő addíg más lánnyal is együtt volt, és rettenetes érzés volt nekem, főleg, mivel én vettem el a szüzességét, így már nem én lettem az egyetlen.Már gyerekünk is van, de a mai napig eszembe jut, és rohadtul idegesít.Akárki-akármit mondd, ezt nem egyszerű feldolgozni, hiába szakítottatok.
2010. aug. 8. 20:30
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Mi két hónapig voltunk külön, közben én is csókolóztam mással, meg ő is megismerkedett egy lánnyal akivel volt pár randi.(Nekem csak egy randim volt, de inkább úgy döntöttem nem kell pasi egyelőre.)

Állítása szerint, mikor újra meglátott engem(csak messziről, én nem is vettem észre) akkor megmondta a lánynak, hogy még engem szeret, és nem sokára találkoztunk is. Azóta újra együtt vagyunk. Kicsit kételkedem néha ebben a történetben, de talán igaz, mert egyből amit összejöttünk elmondta. Kicsit fájt, ha több is történt volna mint pár csók, lehet néha még most is idegesítene.

2010. aug. 8. 21:16
 16/20 anonim válasza:
79%

16:44 -nek

Ez nagyon csúnya dolog volt! Attól még hogy nem ismerte el a gyereket még az övé! Remélem megjön a párod józan esze és felkeresi azt a gyereket! Aki ilyen szívtelen az visszakapja ám amit érdemel!!!!

2010. aug. 8. 22:06
 17/20 anonim válasza:
A kapcsolatok sokszor bonyolultak, mert az ember nem tudja hogy miként cselekedjen, de ha át gondolod az egész dolgot hogy te hol hibáztál, már néhány dollogal többet tudsz meg magadról, mi az amin változtatni kell ha belekezdesz egy új kapcsolatban. de a kapcsolatok álltallában kettő emberen mulik
2010. aug. 8. 22:11
 18/20 anonim ***** válasza:
16.44 sztem engedd apárodnak h a gyerekével foglalkozzon,végül is ő nem tehet semmiről,nem? Mondjuk elismerem baromi rossz a tudat h tudod a párodnak ahoz a nőhőz a gyerek miatt mindig is köze lesz
2010. aug. 8. 22:34
 19/20 anonim ***** válasza:
Jajj hogy én,hogy utálom mikor a valaki a gyereket hibáztatja!!!!!!!!!!
2010. aug. 9. 00:46
 20/20 anonim ***** válasza:
0%
16.44 Egy prosti tobbre becsulheto, mint egy olyan no mint te, marmint ha nonek lehet teged nevezni!!
2010. aug. 9. 09:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!