Megvert a barátom, teljesen összetörtem, nem is tudom mit tegyek?
Nem értem miért nem szólsz a családodnak, barátaidnak. Ha megütött egy nála sokkal kissebb nőt, akkor igenis tudja milyen amikor ő marad alul. Könnyű a gyengébb felett győzedelmeskedni.
Azt a látleletet én felvetetném. Tanulja meg egy életre mi jár azért ha nőt ver.
A legjobb barátnőmnek volt egy agresszív élettársa. Először nem bántotta őt fizikailag, csak volt egy kitörése, amitől a barátnőm megijedt. 4 hónapja voltak együtt. Megkérdezte én mit tennék. Mondtam, hogy én kifarolnék, azonnal. Nem tette meg. Később fojtogatások, életveszélyes fenyegetések, barátnőm akkor már otthagyta volna, de a srác nem engedte. Feljelenteni nem merte, félt hogy akkor a srác bántani fogja őt vagy a szeretteit (tett rá utalásokat, hogy elássa az erdőben, mondván "ha nincs holttest, nincs bizonyíték"). Elég gyorsan tropára mentek az idegei, nyugtató, altató, pia... Egyszer totál részegen ült autóba, balesetet szenvedett, nem volt bekötve, kirepült a kocsiból... 2 és 1/2 évig kómában volt, utána meghalt.
Ez egy durva példa, de sajnos megtörtént. Akárhogy akartam, nem tudtam segíteni rajta. Most azonnal hagyd el azt az embert, mert leírásod alapján itt nem "csak" 1 pofon csattant el, amit adott esetben meg lehet bocsájtani (bár én azt sem bocsájtanám meg). Aki ilyen szinten elveszti az önuralmát, azzal nem szabad együtt maradni! Ki tudja, mi történne legközelebb? Fogadd meg az én és az előttem szólók tanácsát!
Tudom hogy regen volt de remelem otthagytad ezt a barmot!
15 eves lany vagyok,14 eves koromba megutott a baratom ,akkrovoltunk 3 honaposak en azonnal ottakartam hagyni ,senkinek nemturom el.
Aztan elkezdett sirni meg minden latta rajtam hogy nemhulyeskedek,kapott egy utolso eselyt..
9 honapig voltunk egyutt,utana nembantott.
Nos mitörtént?
Ott hagytad azt a besz@ri f#aszfejet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!