Megvert a barátom, teljesen összetörtem, nem is tudom mit tegyek?
Ne aggódj, Te is abba néhány százalékos rétegbe tartozol, akik szeretik, ha így bánnak velük.
Szülj gyereket, veresd szét a fejed Ti ezt szeretitek.
Vagy dobod és talán jobb életed lesz.
Rakd ki, ha egyszer megtette újra megfogja tapasztalatból mondom neked!
Ez a férfi nem szeret téged ha ilyet megtett veled azért még 1 füles is rossz de hogy kék zöld az egész fejed nem játék!
Élje ki ilyen szempontból magát máshol vagy verje a fejét a falba, de ne egy nőt bántson könyörgöm!És az ilyen emberek milyen apák lesznek?Bele gondolni is rossz!
Ki másnak szólhatnál elsőként, ha nem a saját családodnak?
S hogy lehet az, hogy fel sem tételezed a családtagjaidról, hogy "rendes úton", vagyis kórház-látlelet-rendőrség-feljelentés útján intéznék el a dolgot, mint tenné azt minden normálisan gondolkodó állampolgár?
Mondjuk, ha ezzel börtönbe juttathatod a családtagjaid, akkor csak hallgass és tűrj.
Szerinted, ha ilyen agresszív a párod, hagyni fogja, hogy csak úgy elcuccolj tőle?
Szia!Tudom min mész keresztül engem is megvert a volt párom.Együtt maradtam vele sokáig és mindig durvább lett.Aztán pont idöben léptem mert már a fojtogatásnál jártunk.Lehet h ha maradok ma már nem ülök itt.Tudom h nem megy könnyen de menni fog hidd el.Sok kitartást kivánok neked.És ne félj töle mert csak rosszabb lesz!
A beszólogatóknak!Mi lenne ha máshol élnétek ki magatokat?Nem értem mért kell mindig bántani a másikat!Nézz körül nincs más dolgod?Ha nem tetszik a kérdés akkor ne válaszolj!
A Hitetlen Tamásoknak elmondanám, hogy nem mindenki gondol egyből a legrosszabbra. Amikor a barátnőmet először elverte a pasija és tiszta kék-meg zöld volt én is elhittem, hogy megbotlott és beverte az arcát a konyhapultba, mert semmi jele nem volt, annak, hogy óriási gondok vannak köztük, Aztán második alkalommal, már nem volt kérdés, hogy hogyan nézett ki a szekrényajtó. Ha eddig még látható jele nem volt annak, hogy a fickó agresszív, nem biztos, hogy ez volt az első gondolat, hogy megverték.
A kérdezőnek, meg csak annyit, hogy a tetteket nézd, ne az érzéseket. Az említett barátnőm is maradt. Aztán nemsokára terhes lett a pasi ,meg úgy begurult a hírre, hogy úgy elverte a csajt, hogy elment a gyerek és örülhet, hogy megtudták menteni az életét. Szóval szerintem is lépj le, amíg nem történik nagyobb baj! Aki egyszer megteszi tuti, hogy megteszi máskor is. Az ilyen embereknek a vérükben van és nem tudják azt visszatartani örökké egyszer úgyis kiborulnak és akkor mi lesz?
A családod meg előbb utóbb úgyis meg fogja tudni, hogy mi van lehet jobb lenne előbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!