Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagy hülyeséget csináltam,...

Nagy hülyeséget csináltam, pénzt csórtam a szüleimtől és most kiderült totál ki vanak bukva rám :S Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Szal kellett volna pénz bulizni ők nem akartak adni mert akk is balhé volt (más miatt) én meg tuttam h hol a dugi pénz és kiszedtem belőle vmennyit. Vissza akartam tenni csak még nem lett pénzem és most észre vették :S És anyum teljesen kibukott fél órán keresztül ordibált velem h egy utolsó senki vok a saját szüleimet meglopom meg mittomén. Az a baj h csináltam az elmúlt pár hónapban néhány nagy hülyeséget és am is totál ideges rám mostanában és most tökre kiakadt :S Azt monta h soha többé nem fog megbízni bennem meg h nevelési csőd vok meg h ha ezt előre tuggya akk engem nem is szül meg csak a 2 tesómat :/ Tom h idegességében monta de ez nagyon nagyon nagyon szаrul esett :( És még most apum is csak halgatott pedig ő ált mellém szokott állni. Bocsánatot kértem meg minden de nem érdekli őket mert "ezt már hallották elégszer". Mit csinálhatnák h ne mongyon ijeneket meg h megbizzon bennem? :S Meg ugye nem gondolta komolyan amiket mondott?

16/F

2010. ápr. 19. 18:54
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:
*16 évesen
2010. ápr. 20. 07:27
 42/43 anonim ***** válasza:
Nem azzal van a baj, hogy bulizol, hanem azzal, hogy nem tudod hol a határ és meddig mehetsz el! Olvastam a kommentjeidet és képzeld engem, ha nem engedtek el szórakozni, hát nem mentem, és igen otthon ültem és bámultam a tv-t. lázadnom kellett volna? igen, ez is megvolt, de a tisztességes határ keretein belül. A szülőket TISZTELNI KELL! és te marhára nem tiszteled őket! éled a kis életed és nem figyelsz rájuk. én, ahogy látom az irásod, tudod, a szavak egy dolog, de a tettek az más. és mondhatod te, hogy "bocsánat", semmire nem mégy vele, ha nem is gondolod komolyan és nem tanulsz a hibáidból. nem hiába nem hisznek már neked a szüleid és maguk mondják, hogy "ezt már hallottuk". inkább ezen gondolkozz el, hogy mennyit számitanak ők neked? tudod a bulik, a haverok ez mind jó dolog, de ők nem lesznek mindig melletted, főleg, ha majd bajban leszel vagy éppen csak segitségre lenne szükséged. hidd el, ez tapasztalat. Elég mélyre süllyedtél, szóval jobb lenne, ha összeszednéd magad és megnéznéd, hogy mi az, ami igazán fontos! Tiszteld a szüleid, mert ők voltak azok, akik miatt most élhetsz, akik ott ültek melletted, amikor beteg voltál, akik ételt raknad eléd és próbálnak a jó és helyes útra terelni. szóval, ne legyél hálátlan és becsüld meg őket, nem pedig a haverok meg a bulik miatt ellenük fordulni.
2010. ápr. 20. 08:30
 43/43 bodnar edit válasza:
Hát ez nagyon durva, meglopod a saját szüleid, csak azért, hogy te bulizni tudjál! Ha nincs rá kereseted, ne menj! Miből is akartad vissza adni? Mese, mese! Tudod van egy mondás, " Nem szrunk oda, ahol eszünk!" Te megtetted! Azért mert nekik van félre tett pénzük, nem jelenti azt, az a tiéd! Ők megdolgoztak érte, és értelmesebb dologra szánják!Ami nem jelenti azt, nem kaphatsz belőle, ha megérdemled! De úgy látom ez még odébb van!
2019. márc. 4. 12:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!