Nagy hülyeséget csináltam, pénzt csórtam a szüleimtől és most kiderült totál ki vanak bukva rám :S Mit csináljak?
Szal kellett volna pénz bulizni ők nem akartak adni mert akk is balhé volt (más miatt) én meg tuttam h hol a dugi pénz és kiszedtem belőle vmennyit. Vissza akartam tenni csak még nem lett pénzem és most észre vették :S És anyum teljesen kibukott fél órán keresztül ordibált velem h egy utolsó senki vok a saját szüleimet meglopom meg mittomén. Az a baj h csináltam az elmúlt pár hónapban néhány nagy hülyeséget és am is totál ideges rám mostanában és most tökre kiakadt :S Azt monta h soha többé nem fog megbízni bennem meg h nevelési csőd vok meg h ha ezt előre tuggya akk engem nem is szül meg csak a 2 tesómat :/ Tom h idegességében monta de ez nagyon nagyon nagyon szаrul esett :( És még most apum is csak halgatott pedig ő ált mellém szokott állni. Bocsánatot kértem meg minden de nem érdekli őket mert "ezt már hallották elégszer". Mit csinálhatnák h ne mongyon ijeneket meg h megbizzon bennem? :S Meg ugye nem gondolta komolyan amiket mondott?
16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!