Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagy hülyeséget csináltam,...

Nagy hülyeséget csináltam, pénzt csórtam a szüleimtől és most kiderült totál ki vanak bukva rám :S Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Szal kellett volna pénz bulizni ők nem akartak adni mert akk is balhé volt (más miatt) én meg tuttam h hol a dugi pénz és kiszedtem belőle vmennyit. Vissza akartam tenni csak még nem lett pénzem és most észre vették :S És anyum teljesen kibukott fél órán keresztül ordibált velem h egy utolsó senki vok a saját szüleimet meglopom meg mittomén. Az a baj h csináltam az elmúlt pár hónapban néhány nagy hülyeséget és am is totál ideges rám mostanában és most tökre kiakadt :S Azt monta h soha többé nem fog megbízni bennem meg h nevelési csőd vok meg h ha ezt előre tuggya akk engem nem is szül meg csak a 2 tesómat :/ Tom h idegességében monta de ez nagyon nagyon nagyon szаrul esett :( És még most apum is csak halgatott pedig ő ált mellém szokott állni. Bocsánatot kértem meg minden de nem érdekli őket mert "ezt már hallották elégszer". Mit csinálhatnák h ne mongyon ijeneket meg h megbizzon bennem? :S Meg ugye nem gondolta komolyan amiket mondott?

16/F

2010. ápr. 19. 18:54
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
19%
Anyád egy barom. Valóban nevelési csőd vagy, de ez maximálisan az Ő hibája. Indulatból nevelni és lelkileg terrorizálni, hát... Amúgy nyilvánvalóan ideges volt, majd megbánja hogy ezeket mondta és akkor neki 100x rosszabbul fog esni az egész mint neked most.
2010. ápr. 19. 19:06
 12/43 anonim ***** válasza:
100%

Akárhogyan nézzük, ez bizony lopás volt. Ráadásul azoktól, akik a legtöbbet törődnek veled.

Sürgősen határozd el, hogy soha többé nem teszel ilyet (és foglalkozol kicsit a helyesírással is)!

2010. ápr. 19. 19:07
 13/43 A kérdező kommentje:
19:06 te vagy a geсi az mért baj h eljárok bulizni meg vannak haverjaim? Hú de szörnyü!
2010. ápr. 19. 19:10
 14/43 A kérdező kommentje:
Amúgy eldöntöttem h soha többé nem csinálok ilyet ezt montam is neki de nem érdekelte :S
2010. ápr. 19. 19:11
 15/43 anonim ***** válasza:
81%

nem lehet h nem véletlen nem akartak adni??

ha megbízhattak volna benned, adtak volna...........

ne csodálkozz!

2010. ápr. 19. 19:12
 16/43 anonim ***** válasza:
67%
Nem mindegy az sem h mennyit vettél el...Nos?
2010. ápr. 19. 19:15
 17/43 anonim ***** válasza:
69%

19:06 nem g.ci, hanem te, mert előnyben részesíted a magad kis bulizását, ahelyett, hogy szót fogadj.

Naná, hogy lesz.rják, hogy "jaj anyu bocsánatot kérek, ígérem nem csinálok többet ilyet" Te kis buzeráns.

De sebaj, kellenek a jó fizikai munkások is, mert különben tönkre menne az ország.

2010. ápr. 19. 19:16
 18/43 anonim ***** válasza:
100%
Nem az a bajom hogy haverjaid vannak és bulizol, hanem meglopod a szüleid és pont lesz@rom hogy vissza akartad tenni. LOPTÁL. Viseld a következményeit. Ezt nem lehet egy "sajnálom, többet nem csinálok ilyet"-tel elintézni.
2010. ápr. 19. 19:16
 19/43 anonim ***** válasza:
100%

szia:)

az tény h igaza volt, mert nem szabad csak úgy elvenni a pénzt, ha még nem is ad, mert meg van rá az oka, hogy nem ad, pl. spórol vmire, vagy tartalékol:)

amiket mondott pedig nem teljesen komolyan gondolta, csak mérgében mondta, hidd el:)

tudod, ha idegesek vagyunk, néha kimondjuk azt, amit nem gondolunk komolyan:)

kicsit csalódott benned...

az nagyon jó, hogy beismerted, hogy nem jól döntöttél, és megbántad, ez egy nagy lépés...és mi nem itélkezhetünk senki felett, és most már nem fogsz lopni:)

az idő teltével lenyugodnak a kedélyek, de addig is kérj bocsánatot, és tégy meg mindent azért, h újra a bizalmába kerülhess:)

sok sikert:)

2010. ápr. 19. 19:19
 20/43 A kérdező kommentje:

Vagy te buzeráns bameg nemkell oltani rájöttem h hülyeséget csináltam! Mer te sose buliztál, mi? Inkább othon ültél és szót fogadtál!

Kb. 5500 Ftot nyúltam le ha jól számolom át :P (külföldön lakunk

2010. ápr. 19. 19:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!