Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagy hülyeséget csináltam,...

Nagy hülyeséget csináltam, pénzt csórtam a szüleimtől és most kiderült totál ki vanak bukva rám :S Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Szal kellett volna pénz bulizni ők nem akartak adni mert akk is balhé volt (más miatt) én meg tuttam h hol a dugi pénz és kiszedtem belőle vmennyit. Vissza akartam tenni csak még nem lett pénzem és most észre vették :S És anyum teljesen kibukott fél órán keresztül ordibált velem h egy utolsó senki vok a saját szüleimet meglopom meg mittomén. Az a baj h csináltam az elmúlt pár hónapban néhány nagy hülyeséget és am is totál ideges rám mostanában és most tökre kiakadt :S Azt monta h soha többé nem fog megbízni bennem meg h nevelési csőd vok meg h ha ezt előre tuggya akk engem nem is szül meg csak a 2 tesómat :/ Tom h idegességében monta de ez nagyon nagyon nagyon szаrul esett :( És még most apum is csak halgatott pedig ő ált mellém szokott állni. Bocsánatot kértem meg minden de nem érdekli őket mert "ezt már hallották elégszer". Mit csinálhatnák h ne mongyon ijeneket meg h megbizzon bennem? :S Meg ugye nem gondolta komolyan amiket mondott?

16/F

2010. ápr. 19. 18:54
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
100%
Emberek vagyunk, követünk el kisebb nagyobb hibákat..Biztos idővel megbocsájt.Addig meg tanulj, segíts otthon, bizonyíts,hogy te nem olyan vagy, és megbízhatnak benned, csak most nehéz neki is, mert eljátszottad a bizalmukat. Anyukád idegességében mondta amiket mondott rád, mert szeret, és nagyon csalódott benned.De biztos megbékél.
2010. ápr. 19. 19:24
 22/43 anonim ***** válasza:
52%
menj nyelvtan korrepre
2010. ápr. 19. 19:27
 23/43 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen igaza van anyukádnak, bár azért olyat mondani, hogy ha ezt előre tudja, meg se szült volna, szerintem kicsit sok.

Mit csinálj, hogy megbízzon benned? Talán nem kéne okot adni arra, hogy ne bízzon benned. Ne hogy már te legyél felháborodva, hogy le merészeltek szidni, miután megloptad a szüleidet.

Ja, és tanulj meg írni, olvass többet, mert ha ilyen műveletlen maradsz, nem lesz állásod, és felnőtt korodban is csak lopni fogod a pénzt! Bulizás helyettkölthetted volna inkább helyesírási szabályzatra, amit a szüleidtől loptál.

2010. ápr. 19. 19:31
 24/43 A kérdező kommentje:
Nem fogom lopni!!! A helyesirásért pedig bocs, legközelebb majd arra lopok! pfff
2010. ápr. 19. 19:34
 25/43 anonim ***** válasza:
100%

Biztos, hogy nem azért nem adott neked pénzt, mert el akarta venni tőled, és a károdat akarta, hanem mert eleve nem érdemelted meg ("csináltam az elmúlt pár hónapban néhány nagy hülyeséget") Ez volt a bűntetés, hogy talán a fejedhez kapj egy kicsit, hogy ha valamit csinálsz akkor nem marad következmények nélkül.

Igenis igaza van azoknak akik azt mondták, hogy inkább nyelvtan órára jártál volna (ami még nem késő). Nem bántás kép de, hogy gondoltad, hogy visszabirod rakni a pénzt? Talán van saját kereseted, hogy pik-pak kipótlod a hiányt? Elég szégyenletes, hogy a saját szüleidtől loptál, és jogosan vannak kiakadva a szüleid. Ennek a legalja már csak az lenne, ha mennél betörni, rabolni, drogozni, piálni, és vernéd az anyukád. Van még hova süllyedni. (Remélem tanultál az esetből.)

Valószínűleg előbb utóbb megfognak bocsátani neked, és akkor még örülhetsz is, hogy nem kerültél intézetbe. Tessék pedálozni. Segíteni házimunkában, tanulni, jól viselkedni, oda figyelni rájuk, és legközelebb nem ilyet csinálni!

2010. ápr. 19. 19:40
 26/43 anonim ***** válasza:
100%

Egyet meg kell tanulnod, hogy nem mindig kaphatod meg amit akarsz és nem lesz mindig dugipénz vagy dugi akármi amihez hozzányúlhatsz. Most megbántottad őket, egyrészt mert ők azt mondták nem, erre te ellenszegültél és ráadásul megloptad őket. a másik hogy 15 évesen ha ők nem akarják, hogy bulizz, akkor kuss van és nincs buli. Míg ők tartanak el. Utána ha van kereseted, azt csinálsz amit akarsz, ha a kötelezettségeidet teljesítetted anyagilag ( sárga csekkek, vagy hazaadás).

Nyílván meg fognak bocsájtani, de erre alapozz, hanem arra hogy bizonyíts! De ne nekik, hanem magadnak, hogy van olyan lelki erőd, ha valamit ne lehet azt nem veszem el, főleg nem ellopom. mert ha mindig majd hozzányúlsz dugipénzhez, hozzászoksz hogy mindig van. aztán mikor kikerülsz a világba, ott fogsz állni pucér seggel, erkölcsileg romlottan, mindenféle emberi tartás nélkül.

Szedd össze magad ezen a téren minél előbb.

Amúgy az itt válaszolóktól kérdezném, mivel anonim a dolog, itt soha senki nem vett el a szüleitől sosem egy forintot sem? egy fagyira vagy akármire?

Majdnem minden gyerek beleesik ebbe a csapdába, amiből vagy kimászik, vagy egy nulla lesz.

Ne ítélkezzetek.

28

2010. ápr. 19. 19:58
 27/43 anonim ***** válasza:

Amúgy az itt válaszolóktól kérdezném, mivel anonim a dolog, itt soha senki nem vett el a szüleitől sosem egy forintot sem? egy fagyira vagy akármire?

Majdnem minden gyerek beleesik ebbe a csapdába, amiből vagy kimászik, vagy egy nulla lesz.

Ne ítélkezzetek.

Én csórtam édességet anyától kisebb koromban, lehet, hogy még pénzt is, nem emlékszem rá. És biztos nem én vagyok az egyetlen, aki csórt. Csak nem voltam utána így felháborodva, hogy anyáék kiakadtak meg mindennek elhordtak, mert tudtam, hogy megérdemeltem. Nem az a baj, hogy elveszi a pénzt (na jó, az is elég baj), hanem hogy még ő van kiakadva, hogy az anyja le meri szidni.

2010. ápr. 19. 20:07
 28/43 anonim ***** válasza:

De biztosan vettem el pár forintot én is a szüleimtől, de sose ellenálltam így, mint ahogy a kérdező. Nem voltam felháborodva, ha leszidtak, főleg ha jogosan. Biztos, hogy nem ez az egyetlen bukás a problémája az anyjának se. Ahogy ő is írta "csináltam az elmúlt pár hónapban néhány nagy hülyeséget"

"Bocsánatot kértem meg minden de nem érdekli őket mert "ezt már hallották elégszer" ~ hiába bánt meg mindent, folyton csinál egy másik hibát. Lehet jönni azzal, hogy gyerek még... -.- de ha most nem tanulja meg, akkor mikor fogja? a kérdésemre a válasz soha.

2010. ápr. 19. 20:13
 29/43 anonim ***** válasza:

Bocsika!

A lopás is legalább olyan ocsmány dolog, mint ahogyan utána az anyja beszélt vele, illetve róla!

azért ezt kultúráltabban is el lehet intézni, nem pedig úgy hogy a gyereket a földbe tiprom lelkileg.

és nem ez a gyerek nevelési csőd, hanem az anya! Aki egy ilyen kényes helyzetben így viselkedik, attól függetlenül, hogy igaza van a lopás témában. marha jó példát mutat a gyereknek. ha valaki hibát követ el, vagy majd az ő gyereke egyszer, tiporja jól meg és elvan intézve.

És itt nem a lopás alól akarom felmenteni. remélem értitek.

2010. ápr. 19. 20:16
 30/43 anonim ***** válasza:

20:07-es! Feltételezem azt, hogy itt nem 200Ft-ről megy a vita! A kérdésednek semmi köze ehhez. Mindenki, én is követtem el ilyen csínytevéseket, 1-1 százast persze elemeltem régen. De azt észre nem veszik, ha igen, akkor meg úgy sem szólnak. A balhé a több ezer Ft kategóriától indul. Kérdező, te tényleg nevelési csőd vagy, ezt jól írtad, nem hiszem el, hogy nem bírsz a hibáidból tanulni! Ezek szerint nem lehet veled mit kezdeni. Ha így folytatod, nagyon meg fogod szívni az életed első felét. A kutya nem fog téged támogatni semmiben sem. Ha a szüleid ellened fordulnak, megszívtad. eljátszod még édesanyád becsületét is. Ennél lejebb nem lehet süllyedni.

Tanulj, és ne bulizz/füvezz/balhézz. Ez az egy dolgod van 18 éves korodig!

2010. ápr. 19. 20:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!