Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagy hülyeséget csináltam,...

Nagy hülyeséget csináltam, pénzt csórtam a szüleimtől és most kiderült totál ki vanak bukva rám :S Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Szal kellett volna pénz bulizni ők nem akartak adni mert akk is balhé volt (más miatt) én meg tuttam h hol a dugi pénz és kiszedtem belőle vmennyit. Vissza akartam tenni csak még nem lett pénzem és most észre vették :S És anyum teljesen kibukott fél órán keresztül ordibált velem h egy utolsó senki vok a saját szüleimet meglopom meg mittomén. Az a baj h csináltam az elmúlt pár hónapban néhány nagy hülyeséget és am is totál ideges rám mostanában és most tökre kiakadt :S Azt monta h soha többé nem fog megbízni bennem meg h nevelési csőd vok meg h ha ezt előre tuggya akk engem nem is szül meg csak a 2 tesómat :/ Tom h idegességében monta de ez nagyon nagyon nagyon szаrul esett :( És még most apum is csak halgatott pedig ő ált mellém szokott állni. Bocsánatot kértem meg minden de nem érdekli őket mert "ezt már hallották elégszer". Mit csinálhatnák h ne mongyon ijeneket meg h megbizzon bennem? :S Meg ugye nem gondolta komolyan amiket mondott?

16/F

2010. ápr. 19. 18:54
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
73%

Mint sok dologban itt sem az érték a lényeg.

Oly mindegy 10 forintot, vagy 10 ezer forintot lopsz el a szüleidtől. A csekély érték nem mentesít a lopás ténye alól.

szóval, azért ne adjatok magatoknak feloldozást, mert ti fagyira vagy édességre költöttétek, vagy azért loptátok.

Minden ember magával olyan elnéző tud lenni, máson meg kitombolom magam, egyből ítélkezek, hogy magamnak bizonyítsam milyen tiszta és erkölcsös vagyok. Önámítás, és ami durvább képmutatás.

Csúnya dolog volt, amit tett, de 15-16 évesen még gyerek egy "gyerek". nem belerugni kell,de nem is simogatni érte, hanem jó útra terelni, megmutatni neki azt. az anyja is belerúgott meg ti is, holott ugyanezt megcsináltátok, de ugye van aki "már nem emlékszik".

Ilyen felfogásban nem csodálom ennyi barom szülő van.

2010. ápr. 19. 20:22
 32/43 A kérdező kommentje:
Am vki kérdezte, van saját keresetem :P Szal vissza tudtam volna tenni nemsokára. Ritkán szoktam kérni tőllük pénzt és most nem adtak. Am azért nem adtak mer a múltkor kicsit sokat ittam és részegen jöttem haza és behánytam :S De ezt akkor megdumáltuk h ijen 1x volt és nem fogok máskor inni anyit és véletlen volt. Most meg nem akartak adni emiatt :S Ezért vettem el, de mondom vissza tettem volna!!!
2010. ápr. 19. 20:28
 33/43 anonim ***** válasza:
100%

Az oké, hogy visszatetted volna, de akkor is elcsórtad a pénzt, ami nem a tied volt.

És már ne is haragudj, de elég durva, hogy ennyi idősen behánysz, úgy becseszel. De mint mondtam javarészt a szüleid hibája. A nem az nemet jelent. És nem mentesít, hogy te visszatetted volna.

Anyádék is próbálnak nevelni, közben ide-oda elengednek, te meg jól leiszod magad. Valami nem stimmel a nevelésedbe, de neked sincs tartásod. és most is folyamatosan mentegeded magad, hogy visszatetted volna.

Ilyet nem csinálunk és kész, ha tetszik, ha nem.

Részemről én 16 évesen simán nem engedném el a gyerekemet éjszakába nyúlóan. és nem azért mert konzervatív vagyok, hanem azért mert akkor onnantól azt hiszed mindent lehet és ez lesz belőle.

De tudod, mint anyáink mondták, majd akkor megtudod fiam, ha neked is lesz gyereked. És milyen igazuk volt.

És még mindig azt mondom, hamar kapd össze magad, mert így egy kenyérpusztító, semmirekellő lesz belőled.

2010. ápr. 19. 20:35
 34/43 anonim ***** válasza:

iszol

bulizol

nem fogadsz szót a szüleidnek és még meg is lopod őket

Hát án a te helyedben olyan jó fiú lennék ezek után, hogy lesném szüleim minden kívánságát.

Nagyon sajnálpm őket, hogy iylen gyerekkel kell együtt élniük. Ráadásul látszik hogy fel sem fogod hogy miket teszel. Jobb lenne, hogy ha észheztérnél és nem elég csak bocsánatot tenni be kell bizonyítanod, hogy tényleg megbántad és talán akkor újra tudnak benned bízni!

20/L

2010. ápr. 19. 21:39
 35/43 A kérdező kommentje:
Most kajak ekkora baj h bulizok???
2010. ápr. 19. 21:46
 36/43 anonim ***** válasza:
0%
Az a baj hogy anyádék pénzéd behúzod szó nélkül te kis takony, olyan baromságra, hogy ihass!!! Mert az qvá.r@ nem a te pénzed, hiába tetted volna vissza, hanem kib@xott lopás akármit mondasz. Járnál bulizni, b@sszál be mint a szemét, amit akarsz, de a saját pénzedből és ne abból, amiért anyádék megdolgoztak, felfogtad te mentális hulladák?????
2010. ápr. 19. 21:50
 37/43 A kérdező kommentje:
jól van felfogtam hülye fаsz nem vok mentális hulladék nem kell igy mondani!
2010. ápr. 19. 22:31
 38/43 anonim ***** válasza:
De másképp nem fogod fel öcsém, csak amíg nem olt le a vérbe az ember, addig hajtod a magad igazát és véded magad teljesen alaptalanul és a kifogást gyártod. Azért azon agyalj el egy sort, hogy milyen ember akarsz te lenni, ezt érdemlik-e tőled a szüleid. Mert ha teszel magasról rá és máskor is megcsinálnád lazán, akkor miért érdekel ennyire ez az ügy? És akkor mi van az összes többi emberrel, őket is átvágod a palánkon, aztán mehet mindenki amerre lát, csakmert neked jó lett, más szívjon? Na ne már. Öreg, nehéz ez a korszak, tudom jól, mert én is csak 19 vagyok és nem 59. Jó, bele fér az, hogy hányásig iszod magad, eltolsz pár cigit, akár 1-2 zöldet, kimaradsz éjszakára, mer kamasz vagy, fiú vagy, most akarod ezt kiélni, belekóstolni abba az életnek nevezett sz@rba, de higgyél nekem, ha már mindenki más cserben hagyott, csak a családodra számíthatsz, akármennyire is idegesítenek néha, akármennyire menekülnél néha tőlük és mennél a saját fejed után mert te most úgyis jobban tudod, de ne csesszél ki így ennyire velük. Ha bajod van, beszélj velük, ha kell valami, kérjél de tartsd tiszteletben az ő döntésüket, ha nem adnak pénzt, nem adnak. Akkor kérj kölcsön havertól, majd visszaadod neki. Ilyenkor legyél felnőtt, ne ha a bulikról meg haverokról van. Na nem f0som itt tovább szót, egyszerűen gondolkodj, a szüleid meg amjd úgyis megbékélnek idővel. Na bye.
2010. ápr. 20. 01:50
 39/43 anonim ***** válasza:
Kedves 21:50 es egy kicsit ez erős volt, felfogta már a kérdező. És próbálja jóvátenni remélhetőleg. 18L
2010. ápr. 20. 06:40
 40/43 anonim ***** válasza:

21:46, Igen, ekkora baj. Megáll az ész, hogy még mindig neked áll feljebb. 15 évesen még nem becseszésen és pláne nem lopáson kéne járjon az agyad, hanem mondjuk tanuláson (rád férne az írásod alapján). Nem attól leszel menő és felnőttes, hogy részegen mész haza gyerekfejjel és rókázni kezdesz otthon. Sokkal menőbb meg érettebb, aki tud kulturáltan és józanul szórakozni, és nem lopja meg a szüleit.

A 21:50-es válaszoló meg semmivel nem különb nálad.

2010. ápr. 20. 07:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!