Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan vegyem rá anyát, hogy...

Hogyan vegyem rá anyát, hogy engedjen tampont használni?

Figyelt kérdés

14 éves vagyok, már 2 éve menstruálok és pont ma jött meg, ami azért pech, mert ma megyünk a Balatonra nyaralni. Anyukám viszont nem engedi, hogy tampont használjunk a tesómmal, egyszer amikor a rákérdeztünk azt mondta, hogy azért, mert azt csak olyan használhat, aki már szült. Nem azt állítom, hogy hazudott, de embertől hallottam már, hogy tampont használ, annak ellenére, hogy nem szült.

Mit tegyek? Nem akarom a partról nézni, ahogy a többiek tök jól érzik magukat a vízben.

14/L

2016. aug. 14. 08:12
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
18%
Miért kell állandóan konkrétan csúfolni, erre nincs jobb szó, a tamponosoknak a betéteseket, és fordítva. Felnőtt nők...
2016. aug. 14. 13:48
 22/23 anonim ***** válasza:
100%

Ekkora marhaságot rég hallottam...nekem is 14 évesen jött meg, mivel sportoltam a tampon sokkal kényelmesebb volt ès szűz voltam.

A mai napig tampont használok, mert sokkal tisztabb meg jobb érzés mint a betét és nem szültem soha...

2016. aug. 14. 16:48
 23/23 anonim ***** válasza:
55%
Csak van spórolt pénzed,nem? Vegyél egy doboz O.B.-t, de kicsi méretűt, vagy normált és az elég lesz azokra az esetekre,ha ilyen van. De egyébként meg betétet használj szerintem, én sem használok tampont,csak ha muszáj,mert nem egészséges az,ha valami a hüvelyben van,annak ugye nem ott a helye. És akkor most a sok tampon párti le fog pontozni,de akkor is... főleg 14 évesen nem kell használni,csak ha muszáj.
2016. aug. 15. 09:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!