Undorom otthon használni a wc-t. Mit tegyek?
Utolsó.
Az a baj, hogy én már tudomásul vettem. Pedig ez nincs rendjén.
A szüleimnél ennél sokkal durvább a helyzet, a megoldás: úgy használom, mint a nyilvános vécét. És nem takarítom. És nem borulok ki. Nem érdekel.
Ha jól értem, nálatok az ülőke alja és a perem olyan - meg a kefe, de ez azt is jelenti, hogy használják! Nagy bajod ennyitől nem lesz, ne aggódj és ne stresszelj. Lehet, hogy ahogy előjött ez a probléma, úgy meg is fog oldódni, de ha nem, akkor is nemsokára úgyis elköltözöl.
Szerintem nem normális, hogy valaki ennyire igénytelen legyen és a saját otthonában a saját családtagjait ennek eltűrésére kényszerítse (ráadásul szülő a gyerekét). Más téren is igénytelenek? Konyha, fürdőkád is koszos? Próbáltál velük beszélni erről? Ráadásul ez nem játék, komoly fertőzést lehet kapni a mocskos wc-től.
Mindig tűnődöm, mikor a nyilvános wc undorító állapotban van, hogy aki így hagyta, vajon otthon is ezt csinálja-e, de ezek szerint van aki tényleg ilyen :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!