Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Undorom otthon használni a...

Undorom otthon használni a wc-t. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Egyszerűen már undorom az otthoni wc használattól. Már meg sem tudom számolni azt, hogy hányszor suvickolom a wc-t naponta. És nemcsak a csészét, hanem a peremét is. Hányszor fertőtlenítem a wc kefével együtt. Hányszor mosom le a wc keféről a szart és a bele és/vagy ráragadt papírt. Hányszor szarfoltok vannak az ülőkén alul és a peremén is. A szüleim egyszerűen nem képesek maguk után tisztán hagyni. A kedvenc barátom a Domestos lett. Szóltam már ezerszer, volt belőle veszekedés. Undor fog el és a mai alkalommal már úgy felhúztam magam, hogy sírtam egész délután. Nem lehet velük beszélni. Utálják egymást, és egyébként nekem sem fényes a viszonyom velük. Mit tegyek? Adjatok tanácsot. Már elhatároztam, hogy csak akkor takarítok, mielőtt én használom (és persze utána). De nem fogok állandóan készenlétben állni, mint a mentő. Felőröl ez az egész. CSak az tud ezen nevetni, aki nem ismeri ezt a problémát. Kicsinyes vagyok és én vagyok beteg? Egy középiskolás lány (16/L)
2015. febr. 16. 18:45
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Fenyegesd meg oket, hogy megmutatod a kollegaiknak a fotokat a buditokrol. Mondd, hogy elkuldod nekik a fotokat a facen. Aztan eghet a pofajuk.
2015. febr. 19. 20:29
 12/13 anonim ***** válasza:

kend össze te is szarrak a vécét, és ne húzd le

akkor csak kitakarítják...

2015. febr. 20. 01:32
 13/13 anonim ***** válasza:
Nálunk ma elköltözött a legnagyobb "szärkeverő" ;)
2015. febr. 20. 08:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!