Tejfölöm jégé fagyot mit kéne csináljak vele h ugy engedjen fel h még fel tudjam használni?!
Így van, ha nem azonnal kell hagyj neki egy napot pl a spájzban kiengedni.
felkevered alaposan- ha van kisméretű habverővel- tökéletes lesz.
Viszont el kell használni, mert vissza már nem fagyasztható.
Má nem azé, de szerintem el kell forralni a víz felét, és 50 fokos tálba önteni, és úgy kell megvárni, hogy kézmelegre hűljön, mielőtt belerakod! Nem mindegy ám annak a kézmeleg víznek, hogy hogy készül. Amúgy szerintem nem a kézmelegség a lényeg, hanem, hogy ne olvadjon meg. Meg, hogy mennyi víz.
Kevesebb hamarabb lehűl, meg ha alacsonyabb a vízszint a tejfölszinttől, akkor később melegíti fel. Lehetőleg a doboz alatt is víz legyen, hogy nagyobb felületen melegítse! De szerintem se lesz olyan az állaga, mint előtte. Én belejégkásáztam a töltöttkáposztába de úgy rémlik, csak híg lé lett belőle. Ha van rá időd, és türelmed, a leggyorsabb, ha vízbe teszed, és azzal együtt melegíted. De ha nem fontos az idő, kiolvad az a levegőn is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!