Milyen fűszerek vannak a halászlékockában? Hogy mit kell használni, ha nincs halászlékockánk?
A receptekben halászlékockát ír, de az nincs.
Biztos van benne pirospaprika, só, bors, esetleg paradicsompüré.
Már bocs, de Google nincs a gépeden?
Hogy ne fáradj, itt a Knorr halászlékocka:
Pálmazsír, Só, Fűszerek (fűszerpaprika 17%, cayenne-i bors, zellermag), Ízfokozók (nátrium-glutamát, dinátrium-guanilát, dinátrium-inozinát), Vöröshagymapor, Cukor, Főtt-szárított tőkehal 6%, Aromák (hallal), Színezék (ammóniás karamell)
Egy normál halászlébe nem kell halásztlékocka, söt azzal tönkreteszed.
Ha elolvasod, mennyi szemét van benne, akkor szerintem te is inkább kihagyod.
A halhoz csak vöröshagyma, só, pirospaprika kell, más nem.
Mi nem használunk kockát. Se halászléhez se máshoz. Ott vannak a fűszerek, zöldségek.
A halászléhez só, bors, pirospaprika, hagyma, cseresznyepaprika ami nálunk szükséges, meg persze hal, lehetőleg vegyesen.
Köszönöm szépen.
Az ízfokozókat-színezőt jobb is kihagyni. De a halpüré nem fog hiányozni? Főleg, mert olyan sokféle halat nem tudok venni. kettőt esetleg.
Nem akarom nagyon elrontani, de ha már kókuszzsírt is ír, akkor valami zsiradék is jó, mi lenne ha szardínia konzervből raknék bele 1-2 kis halat. Bár az tengeri, nem édesvizi. Akkor nem, ugye?
Nehogy tegyél bele olajos halat. Ahogy írták nem kell bele, csak hagyma, só, pirospaprika, (jóféle, szép színű )
no meg természetesen hal. csak pontyból is lehet nagyon jó halászlevet főzni.
Úgy legyen :))
Sok sikert boldog karácsonyt :)
Köszönöm szépen; szívesen venném a receptet, és biztos vagyok benne, hogy mások is!
Sajnos házi fűszerpaprikánk nincs, de minden fűszert a kamrában, hűvös sötétben tartunk. Nem is tudom miért, csak mindig így szoktuk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!