Mi lehet a magyarázata annak, ha egy 10 éves kisfiút a szülei még mindig maguk között altatnak? Milyen felnőtt lesz abból a lassan kamasz gyerekből, akit nem engednek külön aludni, "nehogy leessen az ágyról"?
Figyelt kérdés
Van külön birodalma (nagyobb mint a lakásunk), és teljesen egészséges, korának megfelelő fiúcskáról beszélünk.2008. szept. 30. 13:44
21/23 anonim válasza:
Ennyi zavar a dolog, hogy lassan egy éve nem tudod megemészteni?? Hiszen ez egy 2008as kérdés!!
22/23 anonim válasza:
Bár jó régi kérdés, de azért válaszolok. Le is írhatnád a fejleményeket:)
Én elég sokáig úgy aludtam, hogy valaki mellém feküdt az ágyamba, anya vagy apa.
És szerintem ez nagyon rossz volt (így utólag nézve), mert mikor másik szobám lett, ahol már senki nem tudott mellémbújni, nagyon féltem a sötétben! Még most is bennem van a félelem. Lehet, ha kiskorom óta egyedül aludtam volna, megszoktam volna a sötétet és nem félnék.
Persze az normális dolog, hogyha beteg a gyerek vagy rosszat álmodik, akkor bebújik anyuék közé. De amúgy szerintem mindenki aludjon a saját ágyában, egyedül.
23/23 anonim válasza:
Szerintem ez a gyerek úgy nőtt a szülők fejére,hogy jobban már nem is lehetett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!