Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi lehet a magyarázata annak,...

Mi lehet a magyarázata annak, ha egy 10 éves kisfiút a szülei még mindig maguk között altatnak? Milyen felnőtt lesz abból a lassan kamasz gyerekből, akit nem engednek külön aludni, "nehogy leessen az ágyról"?

Figyelt kérdés
Van külön birodalma (nagyobb mint a lakásunk), és teljesen egészséges, korának megfelelő fiúcskáról beszélünk.
2008. szept. 30. 13:44
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
85%
Anyuci pici fiacskája lesz. Ha amúgy szeretne a saját szobájában aludni, akkor ez elég nagy gond. Talán meg kellene mondani nekik...
2008. szept. 30. 13:54
 2/23 anonim ***** válasza:
64%
Szerintem már rég el van rontva, és késő ezen javítani. Nem tudom elképzelni, hogy ezek után totál önálló személyiség lesz.
2008. szept. 30. 14:41
 3/23 anonim ***** válasza:
40%

ez hülyeség!!! 14 éves koromig altattak a szüleim maguk mellett... és imdátam! 18 éves krom óta nem élek velük, előbb egyetem, aztán munka, más ország... és hadd ne mondjam egy lelkileg tök kiegyensúlyozott ember vagyok. Majd ha a gyerek már nem igényli leszokik magától róla.

Ilyen hülyeséget!!! anyuci pici fia... Jajj mekkora hülyék járnak néha erre, már bocs.

Persze neveljünk inkább kocka lelkű gyereket, s majd mikor nem találja már magát sehol, akkor majd jön a drog, meg a nem mondom el a problémámat a szüleimnek....ÁÁÁÁ

TÖK NORMÁLIS!!!!

2008. szept. 30. 14:50
 4/23 anonim ***** válasza:
85%
A gyerekeknek biztonságot ad éjszaka a szülők közelsége, szívesen alszanak köztük egészen kamaszkorukig, semmiféle lelki károsodást nem szenvednek tőle. Inkább a szülők házasságára veszélyes az ilyesmi, nem ritkán a kölyök odaszoktatása csak alibi arra, hogy ne kelljen házaséletet élni a már kihűlt kapcsolatban.
2008. szept. 30. 15:17
 5/23 anonim ***** válasza:
29%

Tipikus, mert nem azt a választ olvassátok, amit akartok, lepontozzátok...

AKKOR NE KÉRDEZZÜNK EMBEREK, ha meg vagyunk róla győződve, hogy igenis nekünk van igazunk... Akkor a fenének megerősítést várni?!? Pláne ha nem kapjuk, akkor meg lepontozni?!?

BUTÁK

2008. szept. 30. 15:25
 6/23 anonim ***** válasza:
83%
Azzal az indokkal nem engedik külön aludni, hogy nehogy leessen az ágyról??? Akkor majd kereshetnek neki az autóba is gyerekülést, amibe 18 éves koráig belefér, nehogy onnan is leessen :D
2008. szept. 30. 16:02
 7/23 anonim ***** válasza:
67%
Szerintem mindenkinek más a véleménye, különböző emberek vagyunk, nyilván ha más a véleménye akkor le fogja pontozni, ez teljesen természetes. Inkább ez az idegbetegség nem normális ahogyan te reagálsz. ;)
2008. szept. 30. 17:19
 8/23 anonim ***** válasza:
95%

Bizony ahàny hàz annyi szokàs,nekem a szomszédasszonykàm együtt alszik a 12 éves lànyàval,és sajnos emiatt àtköltözött a férj egy sajàt külön szobàba,a hàzassàg megromlott.

De lehet ezt kezelni màsképp is szerintem.

Bàr én nem fogom babàmat magam mellett altatni,mert én még élvezni akarom a pàrom szeretetét is,de ezek tényleg olyan dolgok,hogy mindenki maga döntheti el,mi ajo.

2008. szept. 30. 18:35
 9/23 anonim ***** válasza:
70%
Ahhoz hogy "megtanuljon" egyedül aludni párszor muszáj lesz leesnie az ágyról különben nem fogja megtanulni sose. Vagy pedig mond meg a szüleinek h szereljenek egy deszkát az ágy oldalaira és nem fog leesni. Nekem is volt deszkám de csak egy mert a másik oldalán az ágynak már a fal volt.. Am egy 10 éves kisfiúnak még sztem szüksége van az anyjára akár éjjel, akár nappal. Van amelyik pici gyerek igényli van amelyik nem. Szülők joga eldönteni
2008. szept. 30. 18:50
 10/23 anonim ***** válasza:
89%

Nekem is az fordult meg a fejemben, hogy akkor hogyan élnek a szülők szexuális életet? Meg mindig ez van, minden éjjel? Mert más az, ha néha, vagy ha a gyerek beteg, rosszat álmodott, stb., akkor aranyos dolog.

Emlékszem, engem Anyukám egész kiskoromban se nagyon engedett vele aludni, mert az volt a véleménye, hogy a gyerek szokja meg a saját szobáját, saját ágyát. Szerintem igaza is volt.

Mamám meg mindig féltett, hogy leesek, ezért fotelt tolt az ágy elé, vagy párnákat tett oda, hogy azokra essek (egyszer tényleg hasznát is láttam). Már egész nagykoromban is csinálta, Anyukám nehezményezte, de szerintem ez aranyos dolog. Meg a Mama éjszakánként még most benéz, ha nála vagyok, hogy nem estem–e le, nem takaróztam–e ki (pedig már 27 éves vagyok :) ) Elég rossz alvó vagyok, könnyen ébredő, nehezen visszaalvó, de akkor tök jó érzés felébredni az éjszaka közepén, hogy imádott Mamikém vigyáz rám! Ehhez nem lehet elég öregnek lenni.

No de azért hogy egy tízéves kisfiú minden éjjel (?) a szülei közt alszik, az szerintem nem jó.

2008. szept. 30. 19:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!