Mi lehet a magyarázata annak, ha egy 10 éves kisfiút a szülei még mindig maguk között altatnak? Milyen felnőtt lesz abból a lassan kamasz gyerekből, akit nem engednek külön aludni, "nehogy leessen az ágyról"?
Az én kisfiam 7 éves. És gyakran alszik velünk. Addig lesz így, amíg neki erre igénye van (és még elférünk :DD)
Szexelni meg nem csak éjjel és nem csak ágyban lehet... :)))
Igy szoktattak a kisfiut, es mar mindenki megszokta.
Azert szivesen olvasnam egy gyermek pszichologus valaszat itt mert szerintem ez nem normalis dolog.
A gyerekek szeretik a szulok kozelseget-irta itt valaki, na de 10 evesen egy agyban a szulokkel???
Nem olyan rég volt egy gyermekpszichológus a tv-ben,pont ezzel a témával kapcsolatban.
Ő azt mondta,hogy ha gyermek úgy érzi,majd maga fog külön szobába/ágyba menni.
Ez sztem olyan,mint a pelusról leszoktatás.Minél jobban erőlteted,annál nehezebb lesz.Én azt is ráhagytam a fiamra,és magától azt mondta 2év+3hónaposan,hogy nem kell pelus.Megérett a szobatisztaságra,és ezt ő maga észrevette.És észre fogja azt is,mikor megérik arra,hogy külön ágyban aludjon.
A házasság kihülését pedig nem kell arra fogni,hogy ott alszik a gyerek.Két felnőtt,ha akarja,meg tudja oldani az eggyüttlétet függetlenül attól,hogy utánna a gyerekhez bújnak oda éjszakára.
Hát nemtudom.
Én 1 éves korom óta nem alszok anyuékkal(most 13 vagyok) unokatesóm(14) néha még most is átmegy mert fél a szobájába,de ő picinek is ott aludt mamámék melett.
Na és lényeg:
Én teljesen önálló vagyok főzök,mosok,magamnak csinálom a pénzt én döntöm el mire költöm magyarul TELJESEN önelló vagyok volt h 4 napig egyedül voltam otthon semmi.
Unokatesóm meg hátmit is mondjak kap 100 fotintot 10 perc múlva semmi mert vesz egy szem cukrot ami után 1 hétig hülyézi magát,de ennek semmi köze az ottalváshoz én még a mai napig ha rosszul vagyok este rosszat álmodok vágyok anya mellé,de nemmegyek mert bevan zárva az ajtó (vajon miért xd) és nekem jó lenne néha ott lenni anyuéknál,de szerintem nem az alvástól függ,hogy milyen gyerek lesz belőle hanem a nevelésből,szeretetből.... szóval a kisfiú tudni fogja neki már mikortól nemjó és akkor majd elmondja az anyukájának és kész mindenki sajátja ként dönti el és semmi értelme meg hülyeség beleszólni.Mert ehez senkinek semmi köze a családhoz tartozik.
17éves lány vagyok, és még a mai napig szoktam anyukámmal aludni. Nem igénylem már hogy mindennap, de néha jól esik a közelsége:)
És nem ettől lesz valaki anyuci pici fiacskája/kislánya.
Szinte mindent megtudok csinálni önállóan, 10éves korom óta főzök.
Jah és a kérdésre, az baj hogy nem engedik, nekem engedték, teljesen szabadon voltam hagyva, engedtek főzni,mosogatni,mosni, bármit, örültek neki hogy csinálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!