Hová költöznél? A szerelmedhez vagy külföldre? Többi lent
Apám kapott munkát külföldön és járhatnék ott nyelvsuliba, híres egyetemre. De a barátom marad Mo-n OKJ-n Pesten, és ha megyek külföldre vége a kapcsolatnak.
Ti a karriert vagy a szerelmet választanátok?
#19, szóval szerinted az az "egészséges" ha a lány jobban szereti SAJÁT MAGÁT és önmegvalósít nyugodtan, a fiú meg jobban szereti a lányt magánál, és alkalmazkodik a lány által legyártott helyzethez per "ha igazán szeret"?
Ennyi erővel azt miért ne mondjuk, hogy ha a Kérdező igazán szereti a párját, akkor itthon marad vele, és az OKJ után majd eldöntik közösen, hogy itthon vagy külföldön???
19-es vagyok. Igen, szerintem az az egészséges. A szerelem elmúlik, valószínűleg igen fiatalok mindketten, viszont ilyen lehetőség nem biztos, hogy adódik többet.
Szerelemből meg nem lehet megélni majd később...
A fiú is jobban járna, ha ki tudna menni külföldre a lány után, magasabb színvonalon kezdhetnék majd a közös életüket, ha együtt akarnak maradni.
24-es: nem kell, hogy a fiú fusson utána természetesen. Nyilván csak akkor menjen a lány után, ha továbbra is szeretne vele élni.
Viszont hiába szép dolog a szerelem, ha mondjuk ők együtt maradnak, és majdan családot szeretnének alapítani, saját otthont, gyerekeket, akkor mi a jobb? Ha maradnak Pesten, a lány nem megy egyetemre, nem megy külföldre, itt marad a fiúval, aki elvégzi az OKJ-s szakmáját. Majd aztán robotolnak és nyomorognak egy életen át itthon...?
Vagy ha kimennek, a lány tanul, a fiú is tanulhat kint akár még, és megalapozzák a jövőjüket normális életszínvonalon?
Mindkettőjük érdeke az utóbbi lenne. Ha a fiú ezt nem szeretné, persze nem kötelező.
Én biztos, hogy egy kapcsolatért nem hagynék veszni egy ilyen lehetőséget. Mindenképp a karriert választanám!
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!