Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hová költöznél? A szerelmedhez...

Hová költöznél? A szerelmedhez vagy külföldre? Többi lent

Figyelt kérdés

Apám kapott munkát külföldön és járhatnék ott nyelvsuliba, híres egyetemre. De a barátom marad Mo-n OKJ-n Pesten, és ha megyek külföldre vége a kapcsolatnak.

Ti a karriert vagy a szerelmet választanátok?

2016. aug. 4. 22:43
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
61%
Én a kapcsolatomat választottam, de nem is voltak kétségeim.
2016. aug. 5. 06:00
 12/27 anonim ***** válasza:
39%

Az igazi szerelem mindent legyoz tavolsagot is

Ha a kulfoldi koltozes miatt veget er akkor soha nem volt tartos.

2016. aug. 5. 08:20
 13/27 anonim ***** válasza:
29%
Ha nem vagy hülye, akkor mész.
2016. aug. 5. 11:29
 14/27 anonim ***** válasza:
19%
Ne rontsd el az életed ilyen ostoba miatt.
2016. aug. 5. 12:12
 15/27 anonim ***** válasza:
75%
Mivel szeretem a párom és együtt tervezzük a közös életünket, gondolkodás nélkül őt választanám. Tervezzük az össze költözést,stb, úgy érezzük egymásról, hogy ő az igazi. Lehet a tietek más eset, de a hiba, amit nagyon sok ember elkövet manapság, hogy szalad a pénz után és hajszolja a karrierjét. Aztán ott van negyvenöt évesen 2 diplomával, család nélkül magányosan. Én nem mennék ki, mert nekem itthon is van munkám. Én ezt gondolom. Persze ha nem érzed a párodról, hogy ő az igazi, menj ki külföldre. Én biztos vagyok benne, hogy az én párom a helyemben nem menne ki. 22N
2016. aug. 5. 14:00
 16/27 anonim ***** válasza:
64%
Nálam a karrierizmus szitokszó, aki egy karrieristától szabadul meg az életben, az ezzel nem veszít, hanem nyer. A párommal nyilván nem kérdés, hogy mindkettőnknek a másik az első...
2016. aug. 5. 14:10
 17/27 anonim ***** válasza:
21%
Utolsó kettőre ne hallgass. Nem éri meg egy aktuális fiú miatt 100 ezerért Magyarországon robotolnod. Mivel egy okj-s, ráadásul leírás alapján bunkó pasi miatt képes lennél eldobni magadtól a normális élet lehetőségét. Egy 22 éves nő aztán sokat tud az életről...
2016. aug. 5. 15:20
 18/27 anonim ***** válasza:
100%

A párom is kapott egy külföldi álláslehetőséget még a kapcsolatunk elején.Én sajnos az egyetem miatt ide voltam még kötve 5 évre. Engem választott, a munkát szinte gondolkodás nélkül elutasította. Azóta eltelt pár év, lassan vége az egyetemnek.Ha végzek,akkor az is lehet,hogy mindketten kimegyünk külföldre. Még nem döntöttük el.De az biztos,hogy együtt megyünk, nem hagyjuk itt a másikat. Számomra ez így jó.

De azt is megértem,hogyha te kimész most apukád után. Ha okj-n van a barátod, akkor az tényleg nem olyan sok idő, általában pár hónap szokott lenni.Ha olyan nagy a szerelem,akkor átvészelitek és utána ő is kimegy utánatok. Mert tényleg pár hónapról lehet szó. Ha ennyit nem bírtok ki távkapcsolatban és rögtön más után szaladtok,akkor nem ér annyit,hogy miatta itthon maradj.Mármint ha már a feltételezés is megvolt,hogy távkapcsolat nem lesz,szakítotok.

Ha maradni akarsz,akkor meg várd meg amíg végez a pasi és együtt menjetek ki utána külföldre.Ha apukád ott kapott munkát,akkor gondolom 1 év múlva is ott lesz és tud segíteni.Szóval több lehetőséged is van. Neked kell tudni.Te ismered a párodat,te tudod milyen a kapcsolatotok, mennyire lesz tartós stb. És az sem mellékes,hogy a barátod mit tenne a helyedben.Ha ő gondolkodás nélkül a külföldöt választaná,akkor nem kérdés,hogy te mit csinálj.

2016. aug. 5. 17:35
 19/27 anonim ***** válasza:
0%

Külföldöt választanám.

Ha a barátoddal tényleg komoly a szerelem, akkor az OKJ után akár utánad is költözhet.

2016. aug. 5. 20:26
 20/27 anonim ***** válasza:
100%
#17, kérdés kinek mi a "normális élet"... mint említettem, akinek a karrierépítés fontosabb a párkapcsolatnál, az szerintem tényleg jobb, ha megy és karriert épít, azzal nem veszít sokat a párja, soha nem lesz belőle ideális társ, legfeljebb üzlettárs...
2016. aug. 5. 20:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!