Hová költöznél? A szerelmedhez vagy külföldre? Többi lent
Apám kapott munkát külföldön és járhatnék ott nyelvsuliba, híres egyetemre. De a barátom marad Mo-n OKJ-n Pesten, és ha megyek külföldre vége a kapcsolatnak.
Ti a karriert vagy a szerelmet választanátok?
Az igazi szerelem mindent legyoz tavolsagot is
Ha a kulfoldi koltozes miatt veget er akkor soha nem volt tartos.
A párom is kapott egy külföldi álláslehetőséget még a kapcsolatunk elején.Én sajnos az egyetem miatt ide voltam még kötve 5 évre. Engem választott, a munkát szinte gondolkodás nélkül elutasította. Azóta eltelt pár év, lassan vége az egyetemnek.Ha végzek,akkor az is lehet,hogy mindketten kimegyünk külföldre. Még nem döntöttük el.De az biztos,hogy együtt megyünk, nem hagyjuk itt a másikat. Számomra ez így jó.
De azt is megértem,hogyha te kimész most apukád után. Ha okj-n van a barátod, akkor az tényleg nem olyan sok idő, általában pár hónap szokott lenni.Ha olyan nagy a szerelem,akkor átvészelitek és utána ő is kimegy utánatok. Mert tényleg pár hónapról lehet szó. Ha ennyit nem bírtok ki távkapcsolatban és rögtön más után szaladtok,akkor nem ér annyit,hogy miatta itthon maradj.Mármint ha már a feltételezés is megvolt,hogy távkapcsolat nem lesz,szakítotok.
Ha maradni akarsz,akkor meg várd meg amíg végez a pasi és együtt menjetek ki utána külföldre.Ha apukád ott kapott munkát,akkor gondolom 1 év múlva is ott lesz és tud segíteni.Szóval több lehetőséged is van. Neked kell tudni.Te ismered a párodat,te tudod milyen a kapcsolatotok, mennyire lesz tartós stb. És az sem mellékes,hogy a barátod mit tenne a helyedben.Ha ő gondolkodás nélkül a külföldöt választaná,akkor nem kérdés,hogy te mit csinálj.
Külföldöt választanám.
Ha a barátoddal tényleg komoly a szerelem, akkor az OKJ után akár utánad is költözhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!