Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Időnként elmegyünk kirándulni...

Időnként elmegyünk kirándulni a párom gyereke nélkül, kettesben. Ez akkora baj, hogy balhét kell csinálni a gyerek anyjának?

Figyelt kérdés
A gyerek minden vasárnap nálunk van, de ma nem hozta el mert indulunk kirándulni, de a nő tegnap este óta balhézik telefonon keresztül. Természetesen ma már nem lett neki felvéve a telefon.
2016. júl. 31. 10:31
1 2 3 4 5
 41/50 anonim ***** válasza:
69%
Na, erre csak azt tudom mondani, hogy én is 8 éve elváltam, van egy 11 éves lányom, meg egy 27 éves barátom, és amikor adódik, hármasban csinálunk programokat(ezt azért írtam így, mert a kislányom pár napig volt a húgoméknál, de pl. múlt héten szombaton is együtt mentünk volna kirándulni, de akkor meg az időjárás szólt közbe). Eleinte kettesben voltunk, mert nem ismerte a lányomat, de aztán voltak olyan alkalmak, persze hétvégén, amikor kirándulni mentünk.
2016. júl. 31. 22:06
 42/50 anonim ***** válasza:
83%
Hogy nem válaszoltál arra,hogy hány éves a gyerek... De akármennyi is,egy gyerekkel rivalizálsz,most komolyan? Egész nyáron pillanatok alatt változik a hőmérséklet, mikor jobb idő lett,elmentek a strandra (gondolom mivel ti nem vittétek volna),ezért szerinted bosszúból nyugodtan kicseszhetsz egy kisgyerekkel? Meg dicsérő oklevelet kérsz,mert elpakolsz meg készítesz ételt? Fú a mindenedet,de király vagy,hogy nem szaladsz el a háztól minden alkalommal,ha megjelenik a kicsi, tényleg van mire büszkének lenned! Amúgy milyen 4-5 alkalomról beszélsz évente,amit együtt tölthettek, amúgy nem találkoztok soha a pasival? A teljesség kedvéért elárulnád az életkorotokat? Mert ha te olyan 20-21, a "párod" meg 40 körüli,az sok dolgot megmagyaráz. Nem mentség ugyan...
2016. júl. 31. 23:51
 43/50 anonim ***** válasza:
20%

Válaszolók! Miért gondoljátok alapnak, hogy a kérdezőnek szeretnie kell a párja gyerekét? Nem kötelező ám más gyerekére sajátként tekinteni. Arról a kérdező nem tehet, hogy valamikor a párja és a volt feleség csináltak egy gyereket, aztán meg elváltak.

Törődnie sem kötelező vele. Tényleg nagy király azért, hogy mégis megteszi és nem érezteti a gyerekkel, hogy nincs közük egymáshoz. Ha a gyerek az apjával lakott volna, mikor ők megismerkednek az már más lenne. Ő döntése lett volna, hogy mégis odaköltözik hozzájuk és nevelnie kell más gyerekét. Azt magának köszönhetné, nem lenne kibúvó. De ne dőljön már össze a világ, ha mégis a gyerek nélkül csinálnak programot. Mi lesz a gyerekkel ha kimarad egy hétvége? Ha ennyire porcelán lelkű akkor később úgyis összetörik még jó sokan az életben, akár egy apróságggal is.

2016. aug. 1. 09:03
 44/50 anonim ***** válasza:
86%
A gyerek jó esetbem heti 1 napot tölt az apjával,míg a kérdezőnek heti 6 nap jut vele kettesben.Na nehogy már ő legyen a szegény áldozat.Tudta,hogy gyerekes férfival kezdett.A gyerek így a csomag része.
2016. aug. 1. 09:18
 45/50 anonim ***** válasza:
65%
Amikor mostani barátommal megismerkedtünk, tudta, hogy elváltam, és, hogy van egy lányom. Ő az egyetlen, aki ezt elfogadta. Ha mégis kettesben csinálunk programot, annak legalább 2-féle oka lehet: 1. beteg a kislányom, és így nem tudjuk őt elvinni 2. rokonoknál nyaral. Ha rossz idő volt, akkor is kitaláltunk olyan programot, ami nem szabadtéri, ilyen pl. egy játszóház(most még jó, de pl. 3 év múlva már nem lesz aktuális, mert már a kislányom addigra "kinő a játszóházból".)
2016. aug. 1. 09:35
 46/50 anonim ***** válasza:
80%
Ezt akár az én volt férjem mostani macája is feltehete volna! Csak hogy ők arra sem veszik a fáradságot hogy hetente elvigyék van hogy 2hérig felé se néz és még szolni sem szól hogy most nem viszem el! Hiába álapodtunk meg a láthatásba nem érdekli őket! Nekik nem fér bele a gyermek a hétvégi programokba!! És igen engem is rogadtul idegesit ès zavar nem én tölem kerdezi a kislányom hogy apa mikor jön apa így hiányzok úgy hiányzik és hogy miért igéri meg ha nem is visz el! Undoritoak vagytok mind a ketten! Én mindig egy hónappal elöbb szólok hogy ha valami programunk van hogy ő is úgy tudjon igazodni! Ő soha nem szól semmiért sőt már többször volt olyan hogy este fél9kor írt hogy akkor most elhoznám gyereket! És még ő volt megsértödve hogy azt írtam hogy már alszik...3 éves a gyermek! Olyan is volt hogy ide jött érte 2hét után és sirt a kicsi hogy nem megy el vele és még én voktam a szemét szar hogy mivel tömöm a fejét!! Legyenek boldogok élvezék a szabad idejüket csak ne egy gyermek kárára....ahogy ti se!!! Biztos hogy a volt feleséget is ez zavarja hogy ő nézi a csalodot síros arcot ti meg vigan kirándulgatok....szánalmos sz.rh.ziak.....
2016. aug. 1. 09:52
 47/50 anonim ***** válasza:
67%
Kérdező, le lehet süllyedni az exfeleség szintjére... csak ugye ez az ovis dac nálatok arra megy ki, hogy bemutassatok a nőnek. Az viszont nem jut eszetekbe, hogy míg a nő csak veletek cseszik ki, mert ugye a gyereknek jó, ha eljuthat strandra, ti azért, hogy felbosszantsátok, megleckéztessétek a nőt, a gyerekkel is kitoltok. Majd amikor nem akar menni, meg mondja az apjának, hogy csalódott benne, akkor meg bőg a férjed, hogy szegény kicsi fia/lánya miért nem akar menni hozzá... ezért is az anyja a hibás. Nem apuci, aki bedurcizik anyára, aztán szarik a láthatásra.
2016. aug. 1. 13:22
 48/50 anonim ***** válasza:
96%
És apuci majd fog csodálkozni hogy a kamasz gyereke miért csak pénzforrásként fog rá tekinteni, nem apaként...bár ezt a kérdező már úgyse fogja megtudni, addigra a pasi őt is otthagyja már egy gyerekkel és az új nőjével fog kirándulgatni.
2016. aug. 1. 15:19
 49/50 anonim ***** válasza:
Az ilyen helyzet mindig sz*ros, én belehülyülnék, ha nem lehetne semmit spontán csinálnom a párommal, mert előtte mindent egyeztetni kell a exfeleséggel, hogy neki is megfelel-e. Mondjuk nálam mindig is kizáró ok volt a gyerek, pont az ilyen dolgok miatt.
2020. aug. 13. 09:21
 50/50 anonim ***** válasza:
27%

"Válaszolók! Miért gondoljátok alapnak, hogy a kérdezőnek szeretnie kell a párja gyerekét? Nem kötelező ám más gyerekére sajátként tekinteni."

Ez a válasz teljesen le lett húzva, nem én írtam, de nagyon meg vagyok lepődve rajta. Szerintem teljesen igaza van annak, aki ezt a választ írta. Miért kötelessége az új párnak sajátjaként szeretnie a más házasságból származó gyereket? Az ő párkapcsolatuk miért nem engedi meg a kettesben töltött időt? Érdekesek az emberek, komolyan, hogy szinte 0 %-ra van lehozva ez a válasz, pedig én minden szavával egyetértek. És nem is vagyok ilyen helyzetben, a férjemnek, se és nekem sincs mástól gyerekem, de átérzem milyen lehet, én nem is tudnám ezt elviselni.

2020. aug. 13. 09:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!