Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Időnként elmegyünk kirándulni...

Időnként elmegyünk kirándulni a párom gyereke nélkül, kettesben. Ez akkora baj, hogy balhét kell csinálni a gyerek anyjának?

Figyelt kérdés
A gyerek minden vasárnap nálunk van, de ma nem hozta el mert indulunk kirándulni, de a nő tegnap este óta balhézik telefonon keresztül. Természetesen ma már nem lett neki felvéve a telefon.
2016. júl. 31. 10:31
1 2 3 4 5
 11/50 anonim ***** válasza:
95%
Ha az az alap, h vasarnap veletek van, akkor illik hamarabb szólni, lehet, h az anyja is tervezett vmi programot.
2016. júl. 31. 11:03
 12/50 anonim ***** válasza:
88%

Szegény gyerek...

Mindig vasárnap van nálatok,vagyis csak akkor láthatja az apját. Az anya jogosan balhézik!!

Undorítóak vagytok!

2016. júl. 31. 11:05
 13/50 anonim ***** válasza:
95%
Te az egész heteded a pároddal töltheted (tudom nem ugyanaz, mint a kirándulás), a gyerek egy napot kap az apjából. Most kihagyva azt,hogy megfelelő vagy sem az édesanya reakciója, szerinted a kicsi hogy érzi magát? Neki még fontosak az ilyen kis dolgok is,számított rá,hogy találkozhat az apjával,valószínűleg csalódott és neki még elég nehéz elmagyarázni,hogy apunak miért fontosabb a párkapcsolata ápolása,mint a neki tett ígéret. Az édesanyának szintén lehetett mára programja,ha egyedül neveli a gyereket,valószínűleg ma lett volna egy "szabad napja",mikor kicsit kifújja magát, ráadásul a gyerekének okoztatok ezzel csalódást,ami neki is fáj. Mennyi idős a gyerek amúgy?
2016. júl. 31. 11:07
 14/50 anonim ***** válasza:
91%
A leírás és a komment alapján jogosan balhézik. Neked kellene azt felfognod, hogy gyerekes férfival nincs spontán program. Nyilván nem azzal van a baja a nőnek, hogy ti ketten kimozdultok, hanem azzal, hogy úgy készüll egész héten ő is meg a gyerek is, hogy a gyerek nálatok lesz, aztán előző nap délután egy telefon, hogy ja nem, mégis inkább kirándulni megyünk. Ez tahóság. Olyan k...a nehéz előre egy hónapra megszervezni a programot és mondjuk a gyerekkel is beszélni, megnyugtatni, hogy nem lerázzuk???...
2016. júl. 31. 11:10
 15/50 anonim ***** válasza:
91%

Még annyival kiegészíteném az előttem szólókat:

Nem csak az a probléma, hogy az anyuka lehet, betervezett valamit aznapra...

Nálunk is volt ilyen a családban. A gyerekek várták az apjukkal töltendő napot. Amikor a kedves apuka hirtelen mondta le, nem előre megbeszélve, az a gyerekeknek hatalmas csalódás volt.

Az anyjuk volt az, aki napokig vigasztalta őket, és próbálta nekik megmagyarázni, hogy de, apa szeret titeket, és nem azért nem vitt el titeket, mert nem foglalkozik veletek...

Napokig hazudott a saját gyerekeinek, csak hgy ne törje össze őket!

Persze, lehet külön program... De vagy nem a láthatás napján, vagy pedig időben megbeszélve.

De gondolom, ez csak provokatív kérdés... Legalábbis elég életszerűtlen, hogy elmentek kirándulni, de azért előtte (vagy közben) még kiírod a kérdést gyakorira. ;)

2016. júl. 31. 11:12
 16/50 anonim ***** válasza:
64%

Ja, én azt fel se mertem tételezni, h nem lett felajanlva alternativ megoldas a gyereknek, h vasarnap nem, de hétfőn dagyizunk/moziunk, v következő hetvegen vegig itt lehetsz...

Nalunk is volt ilyen, igaz az az Apja onhibajan kivul tortent (nem szállt fel a gépe, es csak két nappal későbbre tudott atfoglalni), de termeszetes volt, h akkor csak csúszik a program a gyerekkel. Nem tomboltam a gyönyörtől, mert nekem is lett volna megbeszélt dolgom, de megertettem es a gyerek is. (11es vagyok)

2016. júl. 31. 11:23
 17/50 anonim ***** válasza:
69%
*fagyizunk, bocsanat
2016. júl. 31. 11:24
 18/50 anonim ***** válasza:
75%
kedvem lenne az ilyen férgeket agyoncsapni, legyen az nő vagy férfi, aki képes minden nehézség nélkül ilyen fájdalmat okozni egy gyereknek..., kérdező, undorító vagy
 19/50 anonim ***** válasza:
88%
Az ilyet illene jóval előbb megbeszélni, mert lehet, hogy ő is tervezett magának valamit hétvégére, ami épp emiatt fulladt kudarcba. Én sem szeretem az ilyen hirtelen ötleteket. Másik, hogy a gyereket is vinni kellett volna, ha már ilyen gyorsan jött az ötlet. Nem is értelek titeket. Nyilván az a gyerek is számított erre a hétvégére is, és biztos várta már. Szégyelljétek magatokat!
 20/50 anonim ***** válasza:
88%
amúgy ma vasárnap van, mégsincs kirándulás? :)
2016. júl. 31. 11:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!