Időnként elmegyünk kirándulni a párom gyereke nélkül, kettesben. Ez akkora baj, hogy balhét kell csinálni a gyerek anyjának?
Szegény gyerek...
Mindig vasárnap van nálatok,vagyis csak akkor láthatja az apját. Az anya jogosan balhézik!!
Undorítóak vagytok!
Még annyival kiegészíteném az előttem szólókat:
Nem csak az a probléma, hogy az anyuka lehet, betervezett valamit aznapra...
Nálunk is volt ilyen a családban. A gyerekek várták az apjukkal töltendő napot. Amikor a kedves apuka hirtelen mondta le, nem előre megbeszélve, az a gyerekeknek hatalmas csalódás volt.
Az anyjuk volt az, aki napokig vigasztalta őket, és próbálta nekik megmagyarázni, hogy de, apa szeret titeket, és nem azért nem vitt el titeket, mert nem foglalkozik veletek...
Napokig hazudott a saját gyerekeinek, csak hgy ne törje össze őket!
Persze, lehet külön program... De vagy nem a láthatás napján, vagy pedig időben megbeszélve.
De gondolom, ez csak provokatív kérdés... Legalábbis elég életszerűtlen, hogy elmentek kirándulni, de azért előtte (vagy közben) még kiírod a kérdést gyakorira. ;)
Ja, én azt fel se mertem tételezni, h nem lett felajanlva alternativ megoldas a gyereknek, h vasarnap nem, de hétfőn dagyizunk/moziunk, v következő hetvegen vegig itt lehetsz...
Nalunk is volt ilyen, igaz az az Apja onhibajan kivul tortent (nem szállt fel a gépe, es csak két nappal későbbre tudott atfoglalni), de termeszetes volt, h akkor csak csúszik a program a gyerekkel. Nem tomboltam a gyönyörtől, mert nekem is lett volna megbeszélt dolgom, de megertettem es a gyerek is. (11es vagyok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!