Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Időnként elmegyünk kirándulni...

Időnként elmegyünk kirándulni a párom gyereke nélkül, kettesben. Ez akkora baj, hogy balhét kell csinálni a gyerek anyjának?

Figyelt kérdés
A gyerek minden vasárnap nálunk van, de ma nem hozta el mert indulunk kirándulni, de a nő tegnap este óta balhézik telefonon keresztül. Természetesen ma már nem lett neki felvéve a telefon.
2016. júl. 31. 10:31
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:
68%
Majd akkor is ezt gondold, ha a pasi majd a te gyereked helyett fogja az aktuális nőjét választani. Bár lehet a gyereknek jobb ha nincs ilyen "emberek" közelében mint te és a kanod...
2016. júl. 31. 14:47
 32/50 anonim ***** válasza:
87%
többen is leírták, de egyértelmű: ha csak heti egy napot van ott a gyerek, akkor kalkuláljátok bele és vagy viszitek magatokkal, vagy jó előre szóltok. A gyerek anyjának is bizonyára vannak tervei és neki is kell a pihenés, ti meg akkor mentek amikor jól esik.
2016. júl. 31. 14:48
 33/50 anonim ***** válasza:
79%
Ja és igen, remélem, majd ha már helyetted lesz új rüfkéje, és a te gyerekeddel nem fog foglalkozni, természetesen majd neked se fogják felvenni a telefont.. undorító némber vagy te is meg a pasi is.. direkt nem írok apát...
2016. júl. 31. 14:49
 34/50 anonim ***** válasza:
82%
Gusztustalan embernek tartalak titeket. A gyerek heti egyszer látja az apját, de te akkoris elcsalod tőle. Nem elég a többi nap?
2016. júl. 31. 16:18
 35/50 anonim ***** válasza:
79%
Előző vagyok. Az embert visszavonom. A fajtád nem érdemel ilyen megnevezést. Nincs szíved?
2016. júl. 31. 16:20
 36/50 A kérdező kommentje:
Úristen! Tudtok ám ítélkezni, azzal a pár sorral amit leírtam a történetről már meg is állapítottátok hogy gusztustalan embernek nem nevezhető lények vagyunk. A válaszolók közül vajon hányan vagytok olyanok, akiknek rendszeresen másokhoz kell igazítani az életet? Oké, tudom gyerekes pasi és a gyerek érdekeit kell szem előtt tartani, de a 3 héttel ezelőtti anya részéről átprogramozott nap nem az egyetlen eset volt és mi azt megértettük. Akkor ott az anyuka az embernek nem nevezhető? Ez nem harc az anyjával, a párom SAJÁT MAGA döntötte el hogy ketten megyünk. Mikor felhozta az ötletet kérdeztem hogy akkor hogy készüljek vegyek-e valamit a gyereknek, de akkor mondta hogy most nem fog jönni. Kérdeztem hogy miért azt mondta mert most csak velem akar lenni. Én ezért utáljam? Minden vasárnap itt van nálunk, fogadom, etetem, pakolok utána (tudom ez a dolgom) de ennyi erővel el is mehetnék addig otthonról és otthagyhatnám őket kaja nélkül. Nincs bajom a gyerekkel de néha (évi 4-5 esetben) igenis jó dolog, ha szabadok a hétvégéink. Ez az eset most úgy jött ki, hogy csak előtte nap szólt az anyának az apa (amit az anya sokkal sűrűbben megcsinál). A telefont „természetesen” pedig ma már azért nem vette fel neki, mert tegnap este óta telefonon balhézott, amire ma már nem gondoltuk hogy szükség van. Kidühöngte magát estig, mára már nem akartuk ezt hallgatni. Gratulálok, hogy így vélekedtek de nyilván egyszerűbb lehordani mindennek minket.
2016. júl. 31. 19:43
 37/50 anonim ***** válasza:
82%
Akkor is tartom a véleményem. Majd akkor is csak rád számítson az "apa" ha idősebb korában segítségre lenne szüksége esetleg anyagilag kéne támogatni. Akkor se foglalkozzon azzal hogy van egy gyereke is. És köpje szembe magát, az olyan nem apa akinek az aktuális nője fontosabb mint a saját gyereke.
2016. júl. 31. 19:54
 38/50 anonim ***** válasza:
89%
ha csak nem szerveztetek a gyereknek vmi nagy programot, akkor az apát elnézve még örül is neki, hogy nem kell neki pesztrálnia a gyereket. Nem feltétlen te vagy a hunyó, inkább a gyerek apja, de látszólag te se fogod fel a helyzetet.
2016. júl. 31. 20:12
 39/50 anonim ***** válasza:
80%
Nemcsak gonosz vagy, de buta is. Nem fogod fel, hogy a gyerek héten egyszer találkozik az apjával? A pofámról sülne le a bőr az apa és az aktuális nőcskéje helyében is. 6 napotok van egymással foglalkozni.
2016. júl. 31. 20:41
 40/50 anonim ***** válasza:
78%
Ráadásul ha jól értem együtt is laktok. A gyerek az anyjával lakik. Nemcsak megcsinálni kell tudni egy gyereket. Te pedig tudtad, hogy elvált férfivel jössz össze. Előre sajnálom a gyereket, ha nektek közös lesz. Még ennyire se fogjátok tartani őt.
2016. júl. 31. 20:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!