Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Időnként elmegyünk kirándulni...

Időnként elmegyünk kirándulni a párom gyereke nélkül, kettesben. Ez akkora baj, hogy balhét kell csinálni a gyerek anyjának?

Figyelt kérdés
A gyerek minden vasárnap nálunk van, de ma nem hozta el mert indulunk kirándulni, de a nő tegnap este óta balhézik telefonon keresztül. Természetesen ma már nem lett neki felvéve a telefon.
2016. júl. 31. 10:31
1 2 3 4 5
 21/50 anonim ***** válasza:
90%

Szerencsétlen gyerek.

Velem is ezt csinálta faterom. Aztán 14 évesen én közöltem vele, hogy innentől nem akarom látni. Soha többet.

Életem legjobb döntése volt, rengeteg csalósástól és fájdalomtól kímélt meg.

Kérdező:

Gondolom sose akarsz közös gyereket olyan apával, aki magasról tojik a gyerekére. Tudod, normális apa csak a feleségétől válik. Jó ilyen elvált férfit néha más szemmel is nézni. Pl. hogy mire számíthatsz szakítás/válás esetén, milyen apa, mennyire megbízható, stb.

Nekem ilyen pasi nem kéne, de ahogy elnézem ti összepasszoltok.

2016. júl. 31. 12:12
 22/50 anonim ***** válasza:
89%
Csak így tovább... Csak aztán ne legyen meglepve az apa ha a gyereke megutálja.
2016. júl. 31. 12:24
 23/50 anonim ***** válasza:
90%

Pfff... ahogy írod, nem első eset, nem az utolsó.

"Kapcsolattartásra vonatkozó végrehajtási kérelem"

Keress már rá google-ban, hogy mi lesz, ha rendszeresen lepattintjátok szerencsétlen gyereket, mert nektek épp tekeregni támadt kedvetek.

Szép szülő lehet a fa.szid, már bocsi... neki most épp nincs kedve az apa szerephez, meg a csaja is hisztizik, hát akkor nem lesz apa.

Nos, ez nem így megy, nem választás kérdése, hogy akar-e találkozni a gyerekkel.

És a láthatási jog a gyereket illeti meg, nem a feleséget!! És nem az apát. A gyerek érdekeit szolgálja! (Függetlenül attól, ha az apuka egy utolsó sza.r alak, akkor is.)

Természetesen nem vettétek fel a telefont?! Ebben mi a természetes, áruld már el nekem.

Az, hogy élvezed, hogy szivathatod a volt feleségét, a kanod meg ugrál, ahogy akarod?

Gondolom a kicsit utálod, mint a sza.rt, mint az új csajok általában. Elvégre nekik csak a pasi kell, és fel nem fogják a borsónyi agyukkal, hogy az elvált pasi NEM olyan, mint agglegény, és neki élete végig ott a gyereke.

Kiindulva abból, hogy te se vagy egy anyatípus (és ezt igen finoman fogalmaztam meg), és a pasid se az apaság mintaképe, nagyon is megérdemlitek egymást.

Remélem, becsúszik egy nem kívánt terhesség, és ikreitek lesznek. Aztán majd őket is remélem lepattintjátok valakinek, mert ti most spontán kirándulni mentek.

2016. júl. 31. 13:01
 24/50 A kérdező kommentje:
Pont 3 hete történt, hogy a párom hozta volna a gyereket és ugyanígy, 1 nappal előtte szólt az anyja, hogy most nem mehet hozzá, mert mennek strandra. Akkor mi a helyzet? Balhézzunk mi is? Nem balhéztunk, hanem tudomásul vettük és megértettük. Nem gondolom, se én se a párom hogy a volt nej fogja beállítani az életünket, mi sem rinyálunk ha épp nem adja oda a gyereket.
2016. júl. 31. 13:13
 25/50 A kérdező kommentje:
Telefonról írok...
2016. júl. 31. 13:16
 26/50 anonim ***** válasza:
78%

kérdező, akkor is szánalmas vagy... :)

de ne feledd, még te is járhatsz így, és nem az fog fájni a legjobban, hogy a kutya nem foglalkozik veled, hanem, hogy gyerekedet tojja le magasról...

2016. júl. 31. 13:21
 27/50 anonim ***** válasza:
84%

És akkor most ezt fogjátok játszani? Mindenki dafke egy nappal előtte szól, h nem mehet a gyerek? Kléassz lesz nek, de tényleg.

Amúgy meg ha már kirinyáltad a kirándulást, ne a telefonod nyomkodd. Ritkán szoktam bunkón válaszolni kérdezőnek, de ez most az a ritka alkalom :P

2016. júl. 31. 13:24
 28/50 anonim ***** válasza:
72%
*klassz lesz neki
2016. júl. 31. 13:24
 29/50 anonim ***** válasza:
65%

A két gyengeelméjű "anyuka" játszmázik egymással, csak a szerencsétlen gyerek van 100százalékig lesz.rva!

Amúgy a kérdezőnek is sikerült jól elfordítania az apát a gyerekétől!

2016. júl. 31. 14:16
 30/50 anonim ***** válasza:
85%
Akkor gondolom most ez a bosszúállás a múltkori miatt. Rendkívül érett, nagyon intelligens mind a két fél. Szegény gyerek...
2016. júl. 31. 14:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!