Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek is gáz az olyan...

Szerintetek is gáz az olyan család, ahol a nő nem dolgozik vagy csak félállásban?

Figyelt kérdés

A munkahelyemen 8 évig dolgoztam 8-12 órában kb naponta. Onnan jötte el szülni, a fiunk 4 éves, mióta ovis nem mentem vissza az előző munkahelyemre, mert nem is nagyon akartam meg nem is akartak visszavenni, így kifizették a végkielégítést, és az esedékes pénzeket és elváltunk egymástól békével. Most 4 órában dolgozok 80 ezerért egy irodában, nekem egyelőre így kényelmes, mert meg tudom oldani a fiamnak az oviba vivést reggel és délután érte menést. Persze ha nagyon akarnám 8 óra munka mellett is meg tudnám tenni, de egyelőre most nekem jó így, nem siettetem a dolgokat. A férjem jól keres, kb 600 ezret egy hónapban, így mivel hitelünk sincs kényelmesen kijövünk. Persze nem zárom ki a lehetőségét, hogy 1-2 év múlva visszamegyek teljes állásba dolgozni, de még nem gondolkodtam rajta.

A családban annyira nem is, de a baráti körben a többi kisgyerekes anyuka folyton kérdezgeti, hogy mikor megyek teljes állásba dolgozni, mert már elég nagy a gyerek, tudnék menni meg, ők már 1 éve visszamentek főállásba stb. Lehet én értem félre, de nekem kicsit olyan, mintha ők rosszallóan vennék, hogy nem 8 órában dolgozok.

2016. júl. 30. 20:11
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
86%

dehogy is, ne érezd magad emiatt rosszul.

szerintem teljesen jó ez a 4 órás munka.

egy ideális világban 4-6 óra munka lenne a jó. emellett az embernek bőven van ideje szórakozni,kikapcsolódni,minőségi időt tölteni a szeretteivel, vezetni a háztartást stb..

de nem, sajnos ma Magyarországon rengetegen dolgoznak 12-16 órákat egy nap, mert más különben nem tudnak megélni. nem ez lenne a normális!

örüljetek neki,hogy így is jól éltek és te is egész jól keresel ahhoz képest,hogy csak 4 órát dolgozol. szóval szerintem teljesen jó így.

te sem fásulsz bele,hogy mindig otthon vagy , de mégsem kell annyit dolgoznod,hogy mellette ne legyen idő a gyerekre és a párodra.

és nem is mondhatod,hogy a férjed tart el, hiszen te is dolgozol. és tb is rendezve lesz így.

szóval hajrá. ne hagyd,hogy mások ítélkezzenek. le merem fogadni,hogy aki beszólt szívesen dolgozna ő is csak 4 órában,hogyha módja lenne rá. irigység.

2016. júl. 30. 20:19
 2/28 anonim ***** válasza:
85%
Rohadtul senkinek semmi köze hozzá :)
2016. júl. 30. 20:21
 3/28 anonim ***** válasza:
77%
Úgy van ahogy az első válaszoló írta, a többiek irigykednek rád. És nem azon munkálkodnak hogy ők is szabadabbak legyenek hanem dögöljön meg a szomszéd tehene is, vagyis ha ők 8-12 órát robotolnak akkor szerintük robotoljon annyit más is.
2016. júl. 30. 20:30
 4/28 anonim ***** válasza:
36%

Szia!!!

Én személy szerint szülés után valószínűleg vissza mennék dolgozni vagy keresnék munkát, a gyereket meg bolcsibe adnám. Nem azért mert égőnek találom azt ha otthon van valaki, hanem azért mert szeretnék pénzt keresni es nem szeretnék a gyerekem apjától fuggni.

DE!

Azt elég égőnek tartom mikor valaki szül 3 gyereket egy papucs embernek és az ember dolgozik egesz nap az asszony meg akkor se menne dolgozni ha belepusztulna .

Példa erre a drága szomszédom akit úgy utálom mint a sz*rt.

18 éves se volt mikor szult egy gyereket egy nála 8 evvel idősebbnek.

Rá pár évre még egyet, utána még egyet.

Szóval vsn három gyerekük.

Az asszony világ életében nem dolgozott. De még rá adasul kinevetik az olyat aki 12 órába gyárba dolgozik. (Az anyam)

Meg azt mondja hogy ő nem tudna dolgozni mert neki itthon kell lenni.

Na most a legnagyobb gyerek most lesz hetedikes a legkisebb harmadikos és a nőnek még csak eszébe se jut elmenni valahova dolgozni.

És rá adasul amilyen nagy képuek... 😂😂😂😂 csak nem tudom miért :D

Az asszonynak annyi dolga van h egesz nap kint ül az udvaron.

Addigra főz meg mikorra az ura hazajon de mikor nincs otthon nem főz.

A gyerekek egexz nap kint ordibalnak bent sosincsenek biztos azert h ne kelljen takarítani :::D

Na ezt

2016. júl. 30. 20:31
 5/28 anonim ***** válasza:
87%
Kérdezd meg tőlük, "miért, el kéne talán téged is tartsalak? MI A FÉRJEMMEL így döntöttünk, hogy egyelőre 4 órában vagyok, a többi meg majd alakul, de had tudjuk mi ezt jobban, köszi" Aztán aki úgy érzi, majd megsértődik.
2016. júl. 30. 20:32
 6/28 anonim ***** válasza:
87%

Ha neked, a férjednek, a gyereknek és a családi kasszának megfelel, akkor nincs kérdés.

Én itthonról dolgozom. Gondolhatod néhány vidéki rokonom miket mond :D és ezek csak azok, amiket a szemembe kapok :D #levanszrva

2016. júl. 30. 20:50
 7/28 anonim ***** válasza:
78%
Jól teszed, örülj neki, hogy megteheted. Nem vagy bezárva a négy fal közé, dolgozol is, nem gyepesedsz be, de nem is kell belebolondulni a rohanásba, kapkodásba, gyereknevelése. Irigyellek, szuper lehet, ne foglalkozz másokkal.
2016. júl. 30. 21:03
 8/28 anonim ***** válasza:
74%
Nyilván ezek az emberek hellyel-közzel tisztában vannak azzal hogy a férjed jól keres és kényelmesen éltek. Miért kellene neked is 8 órában dolgozni így? Azért, hogy siess, kapkodj minden áldott nap? Jól látod, rosszallóan veszik de azért mert irigyek. Nem kell velük foglalkozni, szerintem egyáltalán nem gáz.
2016. júl. 30. 21:04
 9/28 anonim válasza:
12%
Bocsi,de a férjed mivel keres havi 600ezret?
2016. júl. 30. 21:05
 10/28 MZ.per.X ***** válasza:
79%

"Bocsi,de a férjed mivel keres havi 600ezret?"

Ennek mégis mi köze a kérdéshez, vagy mi közöd hozzá? :D

2016. júl. 30. 21:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!