Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem fogadnak el a szüleim?

Miért nem fogadnak el a szüleim?

Figyelt kérdés
Nagyon dühösek voltak amikor megtudták hogy animét nézek. Nem tudtam hogy elmondjam-e hogy k-pop fan lettem. Felhoztam hogy a másodunokatesóm k-pop fan. Rögtön azt mondták hogy te ugye nem? Ezek után már nem merek semmit se mondani nekik. Pl. Hogy kibe vagyok szerelmes stb.

2016. júl. 21. 23:13
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
57%
Én vagyok ilyen öreg(29 éves)vagy szellemi fogyatékos lettem az évek alatt,hogy azt sem tudom miről beszélsz?
2016. júl. 21. 23:20
 2/12 anonim ***** válasza:
61%
XD Pedig ezekkel semmi baj nincs.
2016. júl. 21. 23:22
 3/12 anonim ***** válasza:
81%
Én nem gondolnám, hogy ilyen elítélendő lenne az, hogy animét nézel.
2016. júl. 21. 23:31
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
nem értem mi ezzel a probléma
2016. júl. 22. 00:33
 5/12 anonim válasza:
Mennyi idős vagy?
2016. júl. 22. 00:39
 6/12 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy meg kell tanulnod tőlük letojni mások véleményét; úgy értem, hogy ne az határozzon meg téged, hogy mások mit gondolnak rólad; mármint, hogy te saját magadat ne az alapján határozd meg; hanem menj arra, amerre a belső késztetéseid hajtanak;

Vagy , az is lehet, hogy előző életedben esetleg te voltál egyiküknek az anyja vagy az apja, akár mindkettejüknek; és akkor te nem fogadtad el az ő hobbijaikat, és akkor ez most így karmikusan visszatérül, hogy tanulj belőle, hogy milyen rossz, amikor akár elnyomják, vagy megvetik az embert azért, amilyen.

De amúgy egyébként meg alacsony tudatszinten vannak csak, szóval nem kell emiatt szomorkodni, még nekik is van hova fejlődniük, és ezért tudják csak ezt a lenézést megtenni veled. De együtt, egymás mellett fejlődhetünk. Azért születtünk le ide, hogy élményeket és tapasztalatokat gyűjtsünk be. És akkor tudunk fejlődni általuk, az élmények által pedig gazdagodunk. Szóval csak mosolyogj és hagyd ott őket ilyenkor, most nem értem, mi az animenézéssel a probléma, meg a K-poppal. Szerintem lehet, hogy azt se tudják, mik ezek, egyszerűen csak jól esik valakit leszólniuk, és keresik rá az ürügyet, mert úgy érzik, hogyha le tudnak nyomni másokat, hogy a másik miért rossz, akkor ők magasabban, föntebb lesznek, többek, jobbak, mert önbizalomhiányosak. Pedig ez amúgy nincs így, hogyha direkt keresik másokban a hibát, és találnak is, akkor ők attól följebb, magasabbra kerülnek; de ők azt hiszik. Ha a másikban találnak egy hibát. vagy amit ők annak tudnak nevezni, attól ők jobbnak fogják magukat tartani, mert őbennük, saját magukban vagy nincs meg, vagy szerintük nincs meg az a hiba, vagy dolog, amit ők hibának észleltek. Csak szeretnek kötözködni, és szerintem ennyi.

2016. júl. 22. 00:47
 7/12 anonim ***** válasza:

Akkor ne mondd el. Ők nem szeretik ezek szerint.

Ért valamilyen hátrány ebből kifolyólag?

2016. júl. 22. 02:56
 8/12 anonim ***** válasza:
Én 25 vagyok és szintén nézek pár animét, fel nem tudom fogni mi a bajuk vele az embereknek. - Kivéve ha rázúdítod a másikra az anime tartalmát- azt utálom én is. A K-pop-ot meg szerintem még ne mondd el.
2016. júl. 22. 09:29
 9/12 anonim ***** válasza:
Én is utálom az animét, de ha a gyerekem azt szeretné, hát szeresse, csak nagyon remélném hogy minél hamarabb kinövi.
2016. júl. 22. 09:33
 10/12 anonim válasza:
Nem értem, hogy mi abban a hatalmas probléma, hogy vki végülis egy mesét néz. És ezért dühösnek lenni...
2016. júl. 22. 11:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!