Lehet szüleim rosszul fogadnák?
1 hónapja jöttem össze egy olasz sráccal, és jövőhéten jönni fog hozzám. A szüleim nem tudnak róla, sem arról hogy jönni fog.
17/L
Velem is volt hasonló (csak épp orosz sráccal), de a szüleim tudtak róla. Nem lakott nálunk, intézett magának hotelt, viszont bemutattam anyuéknak.
Most anyuék várnak minket haza karácsonyra :)
Jobban tennéd, ha szólnál nekik, valamint intézz neki szállást, kétlem, hogy belemennek a szüleid, hogy a szobádban lakjon.
20l
Avasd be a szüleidet. Az a legjobb neked is, meg a legkorrektebb velük szemben is, ha mindig mindent megbeszéltek. Hosszú távon te jársz jobban.
Szerintem segíts neki szállást keresni, elsőnek ne nálatok lakjon, mert ez még korai lenne. Majd ha komolyodik a dolog, akkor igen.
Ooooo,Szerintem mindenképp mondd el a szüleidnek,hogy jön!Már azt is el kellett volna mondanod,mikor egy hónappal ezelőtt összejöttetek!
Illetve én is úgy gondolom,hogy a látogatása során nem nálatok kell,hogy aludjon,mert hiába egy hónapja jöttetek össze,mégis csak egy vadidegen.
Hát nem tudom,hogy hogy fogják fogadni a szüleid,mert nyilván annak is oka van,hogy eddig nem mondtad el.
Esetleg meg kellene beszélni a sráccal,hogy ne jöjjön még.Majd ha beadagoltad a szüleidnek,hogy vele vagy,meg stb,szintem akkor is ráér az idelátogatása.
Bár én elég fiatalos gondolkodású vagyok meg minden,de szeintem ez túl korai dolog:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!