Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem fogadnak el a szüleim?

Miért nem fogadnak el a szüleim?

Figyelt kérdés
Nagyon dühösek voltak amikor megtudták hogy animét nézek. Nem tudtam hogy elmondjam-e hogy k-pop fan lettem. Felhoztam hogy a másodunokatesóm k-pop fan. Rögtön azt mondták hogy te ugye nem? Ezek után már nem merek semmit se mondani nekik. Pl. Hogy kibe vagyok szerelmes stb.

2016. júl. 21. 23:13
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Szerintem nem kell ezt velük megosztani. Én is néztem és mai napig megnézek egy animét,ha tényleg jó pedig 23 éves vagyok. Akár mesét is nézek,ha tetszik vagy érdekel.

Az én szüleim is mindig mindenbe belekötöttek,pl engem mai napig azzal szekálnak,hogy sportolok,de előtte azzal,hogy egészségesen ettem. Sokat sírtam és bántott a dolog,de rájöttem,hogy egyszerűen tudatlanok és nincs akkora érzelmi intelligenciájuk. Én soha nem bántanék senkit azért,mert valami olyat csinál amit én nem,inkább próbálnám megérteni őt. Sajnos ez ilyen,el kell fogadnod,hogy ők ilyenek.

2016. júl. 22. 17:08
 12/12 anonim ***** válasza:
Szia! A szüleim eleinte nem fogadták el azt, hogy koreai popot hallgatok, de engem ez nem zavart sosem. Aztán elmondtam nekik, hogy miért is szeretem és mennyit segített nekem. Ülj le velük szerintem beszélgetni, hogy téged ez zavar stb. Sok sikert!
2016. júl. 24. 14:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!