Lelkiismeret furdalás családdal szemben?
Figyelt kérdés
19 éves lány vagyok. Van egy bátyám, akivel nagyon sok baj van. Illetve vannak jobb időszakok, de nagyon sokáig iszonyat nehéz volt az egész. A szüleimet is teljesen kikészítette idegileg, meg persze engem is. Kollégista vagyok, így bizonyos szinten van hova menekülnöm. Hiába csitult a helyzet, egyszerűen néha úgy érzem nem tudok megmaradni itthon. Félek, hogy megint baj lesz, hogy megint veszekedés lesz, hogy megint történik valami, hogy a szüleimnek komolyabb baja lesz.. nagyon érzékeny személy vagyok. Nem élünk túl nagy házban.. sokszor szeretnék itthon egyedül lenni, de nincs rá lehetőségem. Féltem a családom és magamat is. Egyre rosszabbul érzem magam. Egy ideje fejfájás gyötör és folyamatosan szorongok, fáradt vagyok. Nem akarom, hogy a szüleim ezt észrevegyék.. de néha már nem tudom leplezni. Rosszul érzem magam, amikor így látnak. Olykor még beszélgetni sincs kedvem velük. Az fáj még a legjobban, amikor édesanyám mondja, hogy tudja hogy alig várom, hogy mehessek vissza a kollégiumba. Igaza van, megfulladok itthon.. de annyi mindent adtak nekem, nem akarom hogy ebben a tudatban éljenek. Kétségbeesett vagyok.. Hogy tudnék segíteni a helyzeten?2016. júl. 23. 22:02
1/1 anonim válasza:
menjenek el otthonról hogy te egyedül lehes
te is meg a tesod is költözön el élje a saját életét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!