Mással is előfordult, hogy a szülei gyerekként kezelték megint miutánn kénytelen volt valami miatt hazaköltözni?
Mi tartott vissza eddig hogy nincs egzisztenciad?
Egy no soha soha ne tamaszkodjon fuggjon egy ferfitol pont ez okok miatt.
Itt az ideje hogy tanulj kepezd magad formald a sajat eleted.
Hajra
Pasizas meg raer ha sinen vagy
2. vagyok
Én majdnem 30 leszek, mire végzek az egyetemen (orvosi), mire szakorvos leszek, nagyjából veled leszek egyidős. Mivel a rezidensképzést majdnem biztos, hogy itthon fogom megcsinálni, abból a fizetésből is max. arra fogja futni, hogy valakivel/valakikkel együtt béreljek lakást.
Nem értem, mi ezzel a gond. Ha találsz hozzád hasonló kaliberű embereket (nem bulizó huszonévesekre gondoltam), szerintem sokkal, de sokkal jobb, mint egyedül bérelni lakást. Jóbarátok élőben :)
Szerintem a harmincasok közül jó néhányan járnak hasonló cipőben, találnál jelentkezőket egy jó helyre. Persze idő, meg alkalmazkodni kell a másik életstílusához, de szerintem még mindig jobb, mint a családdal szenvedni.
És nem, nem mindenkinek vesz apu-anyu saját lakást, nem is keres mindenki több százezret, csak sokan hajlandók ilyen-olyan kompromisszumot kötni.
Ha egy 30+ korú nö "kénytelen" a szüleihez költözni, akkor az nem felnött, hanem gyerek.
Egy felnött SOSEM kénytelen a szüleihez költözni, hanem megoldja a lakhatását egyedül.
Ha nincs pénzed egy lakást bérelni, akkor keress egy szobát, de ne menj anyád nyakára.
"Hát őszintén 34 évesen nem gondolnám opciónak a "koli-feelinget"."
És anyuka nyakára beköltözni, mint egy kisiskolás, az inkább opció?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!