Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 20on évesen milyen karriercélj...

20on évesen milyen karriercéljaid voltak? Sikerült elérned őket? Ha nem, mit rontottál el?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 16. 12:54
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Én angoltanár ill fordító szerettem volna lenni,2x nem jött össze a felvételi,ma már bánom,pedig csak még egy sulit kellett volna megjelölniAztán kitaláltam,h elmegyek közgazdásznak,suliváltás,nyögve de megyeget,időntúl fogom befejezni a sulit,de az utolsó 2évben már dolgozni akarok.

Megvan a családi támogatás,lakást is kaptam a szüleimtől,sőt mindenem megvan,de a legfontosabb,hogy van egy szerető párom,immáron 9 hónapja,akivel együtt tervezem a jövőm.Befejezzük a sulit mindketten,dolgozunk,majd házasodunk. De amint lesz lehetőőségem,elvégzem az angolt levelezőn:) vagy valami kiegészítő angolos diplomát szeretnék!23L.

2010. ápr. 21. 09:03
 22/25 anonim ***** válasza:
utolsó: még annyi,hogy kiskoromban kozmetikus v fodrász szerettem volna lenni...
2010. ápr. 21. 09:03
 23/25 anonim ***** válasza:

A szüleim 8 általánost végeztek, a tudás megszerzésére ösztönöztek mindig, így hát gyerekkorom óta híres botanikus akartam lenni, ez tartott még huszonévesen is a főiskolán, aztán rájöttem, hogy a geológia jobban érdekel, s most egy nem híres, de talán már geológus vagyok :-)

32

2010. ápr. 21. 10:51
 24/25 anonim ***** válasza:
Bocs a szóért, de ide miért csak nők írnak?:D
2013. jan. 27. 13:14
 25/25 anonim válasza:
Munkaügyi és Társadalombiztosítási Igazgatás szakon diplomáztam le Szegeden. Van munkám csak nem a szakterületem.
2016. júl. 17. 20:55
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!