Ti ugyanúgy szeretnétek a párotok tovább ha nagyobb összeget ( több milliót) veszítene vagy azért megingana valami bennetek? (Élettársi kapcsolat+1 kisgyerek)
Van itt még valaki rajtam kívül, aki a férjet sajnálja? :D Ilyen egy nőt öcsém.
Oda adsz a férjednek négy millát, nesze menjél a tőzsdére (bár nem tudom az ötlet kié volt). Természetesen mivel ez szinte orosz rulettnek mondható, a pénz elvesztette és nem minden esetben segít a végzettség, attól mert ő pénzügyi tanácsadó vagy mi szösz.
Erre most azt mondod, hogy már nem annyira szereted, már nem bízol benne. Ebből látszik, hogy neked egy dolog fontos, még pedig a pénz. A gyereket nagyon tudom sajnálni.
Ez a te hibád kérdező, nem a férjedé. Lehet, hogy ő tukmálta rád, nem tudom. De épp eszű ember NEM adja oda minden vagyonát szerencsére alapozva.
Ha én a helyedben lennék, most bele verném a fejem az asztalba, hogy milyen rossz döntést hoztam és újra gondolnék mindent pénzügyi téren, de nem a férjemet hibáztatnám. (Bocs, élettársra javítom az összes férjemet)
Természetesen velem nem fordulna elő ilyesmi, mert nem pénz alapú kapcsolatot tartok fenn. Amennyiben a hozzád hasonló réteghez intézted a kérdést, rossz portálon tetted azt fel.
Sajnos ezt neked kell eldönteni , hogy meg tudod bocsatani vagy nem. Mas nem tudja eldönteni ...
Kivanok eröt es egeszseget!
37: Azért adta a pénzt a párjának, mert elhitte neki, hogy még sokkal több lesz belőle (tehát csak a pénz számít neki). Miután ezt a pénzt eljátszotta a párja, azon gondolkozik, hogy vajon ezek után ugyanúgy szereti-e?! Ergo a pénztől függ számára minden.
A te logikád a béna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!