Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti ugyanúgy szeretnétek a...

Ti ugyanúgy szeretnétek a párotok tovább ha nagyobb összeget ( több milliót) veszítene vagy azért megingana valami bennetek? (Élettársi kapcsolat+1 kisgyerek)

Figyelt kérdés

2016. júl. 14. 08:48
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
97%
Jó, hát gondolom tudod, milyen előképzettség után mondják bárkire, hogy pénzügyi tanácsadó... De még a legnagyobb koponyák is belefuthatnak ilyenbe. Azért nevezik a pénzkeresés ezen formáját kockázatvállalásnak, mert ha csak nyerni lehetne rajta, akkor sikervállalásnak hívnák. Helyre fog jönni minden, csak legyetek elővigyázatosabbak.
2016. júl. 14. 09:21
 12/38 anonim ***** válasza:
91%

Megbeszéltétek, hogy ez lesz? Tudtál róla? Ha igen, akkor megbocsátanék.

Ha mindent a tudtom nélkül csinált ( és mint említetted, az én pénzem veszti el ), akkor nem biztos.

Egyébként hogyan vesztettétek el, már eladtátok a részvényeket? Mert ha nem, akkor még mehet feljebb az ára, lehet hogy nyertek, de legalább nem vesztetek ( ennyit ).

Én is szoktam adni-venni, bár nem sok pénzzel ( jelenleg 1 millió forint ), volt már hogy buktam 150 ezret, de nem adtam el, vártam és 2 hét múlva el tudtam adni nyereséggel ( 20 ezer forintot nyertem, de annyira örültem hogy nem vesztek, hogy azonnal eladtam ).

Tehát amíg nem adtátok el, addig nincs veszve semmi.

2016. júl. 14. 09:22
 13/38 anonim ***** válasza:
25%
Ha te 4 milliót gyüjtögettél életedben (?) akkor veled vannak a gondok. A tőzsdén sajnos megesik az ilyesmi. Én a pénzemet sem adnám oda egy ilyen befektetésbe. Te is tudtad, hogy kockázatos, mégis odaadtad.
2016. júl. 14. 09:25
 14/38 anonim ***** válasza:
94%

Más dolog szeretni valakit, és megint más az, hogy egy kapcsolatban ahol már gyerek is van, hogyan kell az anyagiakkal bánni. Szeretni szeretheted, de meg kell határozni, hogy mit lehet kockáztatni és mit nem a továbbiakban. Üljetek le és beszéljétek meg a jövőt. Egyértelművé kell tenned, hogy ilyen bizonytalan pénzügyi tranzakciót a jövőben nem csinálhat. Majd meglátod hogy áll hozzá, és mit mond.

Nagyon figyelj oda a reakcióira, nekem volt egy vőlegényem aki pénzügyi zseninek hitte magát. A végén egy fillér nélkül halt meg alkoholistaként, miután az összes pénzét elvesztette a tőzsdén.

Reméljük nálatok nem lesz semmi probléma, de vannak emberek akik nem tudják reálisan felmérni a helyzetet. A gyerek biztonsága az első, ahhoz anyagiak is kellenek.

2016. júl. 14. 09:27
 15/38 anonim ***** válasza:
91%
A tőzsde ilyen sajnos :-( csak annyival szabad ott "játszani" amit nem sajnálsz elbukni. A teljes megtakarítást feltenni tőzsdére finoman szólva hülyeség.
2016. júl. 14. 09:38
 16/38 anonim ***** válasza:
98%

Saját magad bíztad rá a pénzed. Nem ő veszítette el. A tőzsde ilyen. Nagyon nagy a kockázat. Ez nem államkötvény, amin nem lehet bukni.

Azért gondolom, ennyit te is tudtál a tőzsdéről és ennek tudatában adtad oda a pénzed a párodnak. Szóval ilyen esetben nyilván nem változna a szeretetem.

De ha mondjuk kicsalta tőled, ha ő beszélt rá valami "tuti" üzletre, akkor azért más a helyzet, mert akkor átvert. Biztosan csalódnék ilyen esetben benne és már nem tudnék rá úgy tekinteni, mint korábban.

2016. júl. 14. 09:44
 17/38 anonim ***** válasza:
91%
Ezt ketten hoztatok ossze. Tanulj belole es lepj tul a dolgon, ne pedig mast hibaztass. A tőzsde ilyen, ennek nem sok koze van a kettotok kozti bizalomhoz.
2016. júl. 14. 09:44
 18/38 anonim ***** válasza:
73%
Azt azert nem gondolhattad, h biztosan "nyer" a tozsden, csak mert egy par vagytok es szeretitek egymast
2016. júl. 14. 09:46
 19/38 anonim ***** válasza:
10%
Nem tennék ilyesmit. Így nem is tudok rá válaszolni. Azt végkép nem értem, hogy a párod miért tőled kért. Nincs saját pénze? Gyereket sem vállalnék ha ennyi pénz gond lenne.
2016. júl. 14. 09:53
 20/38 anonim ***** válasza:
77%

Nem anyagiakban mérem az érzelmeket, így nem szeretnèm kevésbé, mint ahogy akkor se szeretném jobban, ha megtriplázta volna a pénzt.

A kockáztatádban benne van a bukta, ezt tudomásul kell venni.

2016. júl. 14. 10:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!