Ti ugyanúgy szeretnétek a párotok tovább ha nagyobb összeget ( több milliót) veszítene vagy azért megingana valami bennetek? (Élettársi kapcsolat+1 kisgyerek)
"ugyanúgy szeretnétek a párotok tovább ha nagyobb összeget ( több milliót) veszítene "
"a bizalom megingott de bennem ez valamilyen szinten a szeretetet is befolyásolja."
Ezek szerint te egy anyagias nő vagy, aki pénzért méri a szeretetét!
Ha veszít akkor nem szereted, ha meg nyer akkor szereted.
Ezek szerint minél többet nyerne, annál jobban szeretnéd a párodat?!!
"Ja és hozzáteszem az mind az én részem, amiért egész életembe dolgoztam, gyűjtögettem.."
"Elvileg pénzügyi tanácsadó, kellett volna hozzá értenie."
Erre mondják, hogy vak vezet világtalant!
Ha képes voltál egy lapra feltenni az életed során összegyűjtött teljes vagyonodat, akkor csupán egy dolog köt össze benneteket, a kapzsiság!
nem attól függ a szeretetem, hogy most éppen hogy állunk /áll anyagilag. viszont bevallom őszintén,hogyha nagyon eltérő pénzkezelési kultúránk lenne, az hosszabb távon nem férne bele.
pl ha én inkább gyűjtögetek és nem szívesen teszem kockára a már meglévő pénzemet, akkor bizony zavarna.
meg akkor is,hogyha fingja sem lenne a tőzsdézéshez, de mégis feltesz mindent.
ha viszont ezt tanulta ki és tényleg ért hozzá meg voltak már sikeres lépései, akkor nem esnék kétségbe,hogy most nem jött össze.
szóval sok körülménytől függ.
"Elvileg pénzügyi tanácsadó, kellett volna hozzá értenie."
Ha csak nem Sorosnak Györgynek hívnák, egy fillért sem bíznék rá!!
Foglaljuk össze, hogy is van ez. Bebukta a pénzedet, amit annak a reményében adtál oda, hogy csillió-milliárdost csinál belőled. Nem sikerült, ezért már nem szereted. Ha sikerült volna, akkor meg boldog-boldogtalannak reklámoznád, hogy a SZERELMED, milyen egy aranyember, fú de szerelmes vagy.
Ez már szánalmas kategória..
Válasszuk itt ketté a bizalmat. Úgy mint ember, mint a párod, és mint a gyereke apja, szerintem nem követett el olyat, ami miatt nem kellene szeretned, vagy nem kellene bíznod benne. Te bíztad rá a pénzed, hogy legjobb belátása szerint fektesse be. Azt tette, nem csapott be.
A másik része a dolognak, hogy most már tudod, pénzügyekben mennyire lehet bízni a tudásában. A pénzügy tanácsadó általában azt jelenti, hogy egy cég alkalmaz valakit (tök mindegy milyen végzettséggel, minimális képzés után), hogy értékesítsen bizonyos pénzügyi termékeket, jutalékos formában. Az illőnek semmit nem kell tudnia a pénzpiac működéséről, elég, ha eladja a rá bízott termékeket.
Ha valaki tőzsdézni szeretne, akkor ahhoz kellően komoly tanulmányok, és sok év tapasztalat szükséges, de még így is kockázatos, mert a tőzsde így működik. Valaki nagyot szakít, valami meg nagyot bukik. Utóbbi gyakrabban előfordul. Ez most egy nagy tanulság volt, legközelebb keress inkább biztonságos megtakarítási formát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!