Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 3 tárgyból bukásra állok :S...

3 tárgyból bukásra állok :S Hogy mongyam meg otthon h ne legyen balhé? :S

Figyelt kérdés

Elég szаrul állok 3 tárgyból van egy csomó egyesem :S És eddig azt akartam h szerzek melléjük jó jegyeket és majd úgy egybe megmondom de ez nem jött össze. Most már tuti h nem fogok tudni ezekből vmi normális jegyet csinálni év végére. Ezt hogy mongyam meg otthon? :( Mert anyám tuti balhézna meg pampogna meg nem engedne el sehova meg bulizni se (mintha az az egy este számitana...) azt meg nem akarom. Hogy csinájjam h ne legyen balhé? Így is állandóan avval bаsztatnak h nem tanulok eleget de nem értik h fáradt vok meg amúgy se vok vmi zseni és nem értik meg :/

16/F

2010. ápr. 15. 16:57
1 2 3 4 5
 21/46 sulfur ***** válasza:
100%
17:30-nak igaza van! Itt sem laknál...
2010. ápr. 15. 17:42
 22/46 anonim ***** válasza:
84%

Érezd jól magad kukásként/utcaseprőként is! ;) Jó irányba haladsz, hogy ott köss ki!

14/L

2010. ápr. 15. 17:42
 23/46 A kérdező kommentje:

Most mért kell így leoltani? :S Jó nem fogok valszeg egyetemre menni nem is akarok. Egy szakmám lesz ha megcsinálom a sulit és ha diákként simán találtam melót akk szakmával is fogok!

Am meg a többi témában mindenki azt mongya h túl sok a diplomás munkanélküli meg nincsenek jó szakmunkások erre most itt oltjátok őket. Sznob köcsögök vagytok mind.

Aki meg azt írta h nem laknék ott nemtom milyen a lelkivilága h kibаszná a fiát otthonról mert rosszul tanul. Na mind1

2010. ápr. 15. 17:46
 24/46 anonim ***** válasza:
24%

17:42

Lányként ne szóljál már bele az ilyen pasis ügyekbe!Pláne 14 évesen!

2010. ápr. 15. 17:47
 25/46 anonim válasza:
76%
majd a híd alatt, vagy valami erdő mélyén lévő hajléktalantanyán lesz időd gondolkodni, mit és hol rontottál el. tudom, nehéz felfogni kamaszként, mert most mindent akarsz rögtön, csak azt nem,amit kell - én is voltam fiatal. viszont gondolj csak bele, meddig fogsz élni és ebből mennyi időt "kötelező" tanulással tölteni. tényleg nem akarom ragozni azt, amit már sokan leírtak előttem, de a saját sorsod kovácsa vagy
2010. ápr. 15. 17:48
 26/46 anonim ***** válasza:
46%

"Aki meg azt írta h nem laknék ott nemtom milyen a lelkivilága h kibаszná a fiát otthonról mert rosszul tanul. Na mind1"

Tök igazad van!Szégyeljétek magatokat ti utolsó "szülők"!

2010. ápr. 15. 17:49
 27/46 anonim ***** válasza:
41%
Nem azért szoktak utcára kerülni mert nem tanultak rendesen!Ismerek egy hajléktalant aki a hatvanas években humorista volt a TV-ben és azért került utcára mert a felesége kitette!!!Szóval ne ilyeszgessétek szegény kérdezőt ilyen marhaságokkal!!!
2010. ápr. 15. 17:54
 28/46 anonim ***** válasza:
84%

Figyelj Te tudod milyen életet akarsz élni. Nehogy azt hidd, hogy ilyen jegyekkel olyan hűdejó szakmát is akár elvégezhetsz, azért jegyek oda is kellenek. Vagy pénz.

Sajnálom, hogy az olyanok mint Te pár jó évért elszúrják az egész életüket.

Tudod vannak akik azért güriznek, hogy ne kelljen olyan szar melót csinálniuk egész életükben, olyan kis pénzért, mint amennyit Te kereshetsz majd.

Ezeket az emberek a legkönyebb kihasználni és kizsákmányolni, amilyen Te leszel. Én látom a szüleimen mennyit kell dolgozniuk szinte a semmiért, és eldöntöttem, hogy nem akarok ilyen életet. Nem akarok egyik napról a másikra élni. Nah, Rád ez vár valószínűleg.

Aki meg a 14 éves lányt leszólta nagy lúzer. Mert akármennyi idős igaza van. Ráadásul nem is értem mióta "pasis" dolog az, hogy valaki elszúrja -e az életét vagy sem? Nem semmi milyen önelégült férfiak vannak, és persze az egójuk mellett már nem fért el az agyuk.

2010. ápr. 15. 17:59
 29/46 anonim ***** válasza:
69%

"kedves" kérdező. Szerintem senki nem sznob köcsög itt. Azért mondod ezt, mert leszólnak??? Csodálkozol rajta? Nem kéne! És ez is csak téged minősít, ha ilyeneket írsz...egyáltalán tisztában vagy a sznob szó jelentésével?

Senki nem mondta azt, hogy légy diplomás. És senki nem szólta le a szakmunkásokat!De egy utcaseprő nem az!

Ha jó szakmát választasz, ami hiányszakma, akkor abból is jól meglehet élni. Vagy olyan asztalos ismerősöm, aki igen jó anyagi körülmények között él. De ő is tanult, nem bukott meg, és tiszteli embertársait...mert így, hogy te leszólod itt az embereket, mert megpróbálnak jó útra terelni, vagy segíteni neked! Hát ne számíts sok jóra!

2010. ápr. 15. 18:13
 30/46 A kérdező kommentje:
De mér most mit kéne csinálnom? nem birok annyit tanulni és kész mer nincs olyan agyam!
2010. ápr. 15. 18:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!