3 tárgyból bukásra állok :S Hogy mongyam meg otthon h ne legyen balhé? :S
Elég szаrul állok 3 tárgyból van egy csomó egyesem :S És eddig azt akartam h szerzek melléjük jó jegyeket és majd úgy egybe megmondom de ez nem jött össze. Most már tuti h nem fogok tudni ezekből vmi normális jegyet csinálni év végére. Ezt hogy mongyam meg otthon? :( Mert anyám tuti balhézna meg pampogna meg nem engedne el sehova meg bulizni se (mintha az az egy este számitana...) azt meg nem akarom. Hogy csinájjam h ne legyen balhé? Így is állandóan avval bаsztatnak h nem tanulok eleget de nem értik h fáradt vok meg amúgy se vok vmi zseni és nem értik meg :/
16/F
mitől vagy fáradt? még jó, hogy nem értik meg. még írni se tudsz helyesen. anyádéknak igazuk van. és ha most észbe kapsz, talán tudsz legalább egy tárgyból javítani.
akkora sötét vagy, hogy nem érted, nem anyádéknak tanulsz. majd egyszer erre is rájössz.
Mondd azt,hogy igazából 5 tantárgyból buktattak volna meg, de 2-t már kijavítottál :)
Amúgy szerintem igenis meg lehet tanulni amit az isiben tanítanak. Több ezer gyereknek már sikerült! Szóval én odaállnék, és töredelmesen bevallanék mindent. Annál rosszabb, minél tovább halogatod! Én legalábbis attól tudok a falramászni! Hazudni meg aztán ne is jusson az eszedbe !
"Mondd azt,hogy igazából 5 tantárgyból buktattak volna meg, de 2-t már kijavítottál :)"
nem is rossz ötlet =) am tom h nem kéne hazudni de bakker azt se akarom h ne engedjenek el sehova :S
Kiváncsi lennék, mitől vagy fáradt.. Na mindegy..
Ha úgy gondolod, hogy amit tanulsz az úgy se jó semmire, akkor racionálisan KELL úgy felfognod, hogy a tennivaló az, hogy átmenj ezekből a tárgyakból a legkevesebb befektetéssel. De ezt meg KELL tenned!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!