Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 3 tárgyból bukásra állok :S...

3 tárgyból bukásra állok :S Hogy mongyam meg otthon h ne legyen balhé? :S

Figyelt kérdés

Elég szаrul állok 3 tárgyból van egy csomó egyesem :S És eddig azt akartam h szerzek melléjük jó jegyeket és majd úgy egybe megmondom de ez nem jött össze. Most már tuti h nem fogok tudni ezekből vmi normális jegyet csinálni év végére. Ezt hogy mongyam meg otthon? :( Mert anyám tuti balhézna meg pampogna meg nem engedne el sehova meg bulizni se (mintha az az egy este számitana...) azt meg nem akarom. Hogy csinájjam h ne legyen balhé? Így is állandóan avval bаsztatnak h nem tanulok eleget de nem értik h fáradt vok meg amúgy se vok vmi zseni és nem értik meg :/

16/F

2010. ápr. 15. 16:57
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
17:06 jól mondja :)
2010. ápr. 15. 17:19
 12/46 A kérdező kommentje:

Attól vok fáradt h suli után vagy edzésen vok vagy diákmelózok... és néha amikor hazaesek akk már nincs erőm semmire.

Am ja szoktam haverokkal "bandázni" is meg csajozni is nem tuttam h ez meg a bulizás olyan szörnyű dolog :P:P

2010. ápr. 15. 17:24
 13/46 anonim ***** válasza:
80%

Nem hiszem el, hogy nincs rá időd, meg, hogy fáradt vagy!

Én is mindig órán odafigyeltem, hazamentem, megírtam a házit, esetleg egyszer átolvastam ( ezt is leginkább dolgozatok előtt) és kész! Nem kell hozzá zseninek lenni.

Az a baj a mai tinikkel, hogy hazamennek, leülnek a gép elé, msn, skype, facebook, és nem csináltok semmit!

Mégis mitől vagy fáradt? Sportolsz, dolgozol? Nem hiszem.

Ennyit bírni kell....tudom, hogy az ember képes elkanászodni, volt egy olyan félév, amikor én is megbuktam töriből...de az félév volt, engem is leszidtak érte, de év végére 3as lett! Sőt, mostmár főiskolára járok, és rengeteg törit tanulok, fél év múlva kapom meg a diplomámat, pár év múlva pedig a társadalomtudományok doktora leszek!

És azon pedig ne csodálkozz, hogy nem engednek el buliba.

Mondd azt nekik, hogy ez most így alakult, de szeretnéd kijavítani. És ígérd meg nekik, hogy kijavítod, addig nem mész bulizni, és ha sikerült minden, akkor pedig elengedhetnek. Mert így megbízhatnak majd benned. Légy őszinte!

2010. ápr. 15. 17:26
 14/46 anonim ***** válasza:
100%
Bulizáshoz, csajozáshoz, edzésre járáshoz nem vagy fáradt, a tanuláshoz meg az vagy. Ha az én gyerekem lennél, már nem laknál otthon...
2010. ápr. 15. 17:30
 15/46 anonim ***** válasza:
100%

Jah bocsi, nem láttam, hogy irtad mit csinálsz...Egyébként én is jártam edzésre, sőt érettségizni, már úgy érettségiztem, hogy dolgoztam is mellette!

Szóval...valamit akkor hagyjál ki belőle. Nem kell mindig bandázni, meg csajozni, meg a neten lógni! VAlamit valamiért!

Tudom, hogy uncsi ezt hallgatni. De hidd el. Ha nem tanulsz, nem lesz belőled semmi, nem lesz munkád.És a szüleid nem fognak eltartani.

2010. ápr. 15. 17:36
 16/46 anonim ***** válasza:
100%

17:30

Ott a pont!

17/46 A kérdező kommentje:
bocs h jól merem érezni magam...
 18/46 A kérdező kommentje:
ez a 17:30nak szólt
 19/46 anonim ***** válasza:
81%
"bocs, hogy jol merem magam érezni" .. érezd, szerintem itt mindeni lesz.rja hogy mit csinálsz, de lehet hogy érdemes lenne elgondolkodni, ha a válaszolók 98%-a egy véleményen van ..
2010. ápr. 15. 17:39
 20/46 anonim ***** válasza:
81%
Remélem, jól fogod magad érezni segédmunkásként is, mert másra nem leszel jó.
2010. ápr. 15. 17:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!