Engedjem a lányomnak? Vagy majd elmúlik nála ez a "szeszély"?
16 éves lányom már évek óta nyaggat azzal, hogy hadd járhasson hastánc órákra. Nem igazan orulok neki...az edesapja se.
Lányom imadja az arab es keleti dolgokat, zeneket stb. (Szemelyszerint nem ertem, hogy alakulhatott ez ki nala). Sose kapott olyan nevelest. A mi csaladunk a magyar hagyomanyokat szereti, orizzuk.
Az ő szavaival elve: "A keleti zene megnyugtat, ellazit. A hastanccal ugy erzem kitudnam fejezni magam. Megtalalnam a helyem a vilagban. Olyan erzes mintha hianyozna belolem egy darab ami a hastánc."
Az egesz csalad ellenzi mert senki nem szereti az ilyen dolgokat. Lányomon kivul. Engedjuk neki vagy majd elmulik? Valaki volt mar hasonlo helyzetben?
Legalább valami férfinak tetszőt csinál és nem egy idióta femináci vagy vega baromságot követ.
A szülő persze nem te vagy a kérdésben,hanem max a gyerek aki táncolna csak nem engedik.
Azt mondom ha megvan hozzá a tested,használd ki(tehát hordó alkattal KÉRLEK NE!).Aztán ne fogd vissza magad a pasik előtt sem,az az egész értelme,nem a hippi filozófia amit összehordtál.
33-as, a lányáról beszélsz. Nyilván nem azért szülte meg, hogy valakinek a háttérben rázza.
Remélem, jól bevered a lábujjad valamibe.
33#
Ezt megis honnan gondolod, hogy en lennek a gyerek akit nem engednek tancolni? Nem ertem a logikadat.
Akkor egyszeruen csak azt kerdeznem: Mit tehetnek, hogy a szuleim engedjenek hastancolni?
Teljesen hulyeseg es szamomra erthetetlen lenne a szulo szemszogebol kerdezni. De ezt te biztosan jobban tudod.
A normális valaszokat koszonom!
Ennyi idősen a hagyományos japán kultúra bolondja voltam.
Ez egy ilyen korszak. A gyerekek mindent kipróbálnak, önmagukat keresik.
Felesleges tiltani, főleg körbekürtölni vele a családot.
Az meg hogy JóskaPista ribizik? Na és?
Ribiznek rövidnadrág miatt is, haskilóg póló miatt is, sőt egy enyhébb dekoltázs miatt is.
Az emberek szeretnek kategorizálni apróságok miatt. Még kell tanulni ezzel együtt élni.
Két kérdést kell feltenned magadnak:
Árt a lányom magának ezzel?
Árt a lányom bárkinek ezzel?
Szerintem mind a két kérdésre NEM a válasz.
Azt nem írom le, amit elsőre gondoltam.
Igen, engedd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!