Az én problémám a következő: Anyám összejárogatott egy pasassal úgy 7-8 éve miután elvált apámtól aztán abbamaradt. Másfél éve beállított hogy ideköltözik persze engem és a testvérem senki nem kérdezett akarjuk-e?
Ma 7.56 vagyok.
Nem az a bajom veled, hogy próbálod megvédeni anyádat ettől a kapcsolattól, hanem hogy a kommentjeidből úgy tünik, hogy te is rászorulsz az ő segitségére, és csak panaszkodsz. Az hogy az öcsédet félted nagyon szép dolog, de te felnőtt ember vagy. Menj albérletbe ha nem birod az otthoni állapotot. Anyád nem akar változtatni a mostani életén, és ne te dönts helyette. Ha ő is ki akarni lépni a kapcsolatából, akkor egyetértenék veled. De nem akar, neki igy a jó. Nem mondom, hogy dicséretes dolog, ha egy anya intézetbe adja a gyerekét, de neked a saját életedet kellene élned, ha meg nem vagy rá képes, akkor viseld el a helyzetet.
Azt hiszem ez a legjobb az összes tanács közül:)
Köszönöm mindenkinek aki írt de nem kell több.
Mivel törölni nem lehet a kérdéseket így jelzem hogy ne írjatok többet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!