Mit csináljak? Nem tudok nyugodtam k. akilni sem, akkor a forgalom a nálunk. Mikor meg nincs itt senki akkor tesóm egyszerüen felrángat a wc-ről!
Komolyan mondom megörülök. Egész nap ugy kellett wc-znem hogy az nem igaz ,de idegen helyek nem tudok. Alig vártam hazajöjjek,erre a tesóm barátai sorba adták át a kilincset és ugy meg nem tudok k.akilni hogy itt bandáznak az elöszobába. Nemrég elmentem,na mondom akkor elmegyek wc-re. Egy 10 perce trónolok amikor a tesóm jön h neki hú de kell pisilni és szószerint felrángatott a wc-ről,letolt gatyával kilökött a wc-ről mert neki pisilni kell.
Mindjárt elsírom magam az idegtől h ilyen tapló. Anyámnak meg hiába szólok hogy szóljon tesómnak h ne hívja ide mindig a barátait,amikor nincs itthon ugyanugy jönnek.
lány vagy fiú vagy?
ha fiú akkor ne szégyelld, hogy wc-én ülsz, ha csaj vagy már gázosabb a szitu
Nálunk látszik is hogyha van benn a wc-n a valaki. De az is más lett volna ha rám nyit és csak nézünk egymásra,de ő szó szerint felrángatott engem onnan és kilökött a wc-ről! nagyon megalázó volt! Meg az hogy még most is röhög.
Kiváncsi leszek hogy majd akkor hogyan fog röhögni mikor megmondom anyámnak hogy mi történt. csak félek h akkor ezentúl ez rendszeres lesz.
Nem tudtam hogy az alapján kell pontozni ha vki válaszol egy kérdésre akkor egyből zöld kéz... Utolsó a te válaszod nekem egyáltalán nem volt hasznos...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!