Mit tegyek?! A férjem agresszív.
"Ilyenkor általában megkérkedezem, hogy mi a baja és általában ez a próbléma. "
Akkor hát ne kérdezd meg, hogy mi a "próbléma". Bár nem ismerem a kultúrátokat, lehet, hogy akkor azért kapnál, mert mi az, hogy hazajön és meg sem kérdezed, milyen napja volt...
Járjon pszichológushoz és sajátítson el valamilyen dühkezelési technikát. Ha nem hajlandó változtatni akkor válj el.
Ha ez így marad, 7-10 év múlva a gyerekeid fognak kérdést feltenni arról, hogy mit csináljanak az agresszív apjukkal aki hobbiból pépé veri az anyukájukat.
Meg ha téged megüt őket is megfogja.
Én teljesen el vagyok képedve a válaszokon...ne vedd magadra, ha ordítozik veled....csak stresszes, nem veled van baja, stb. Ti ezeket komolyan elhiszitek? Azt állítjátok, hogy az normális, hogy ordítozik a kérdezővel, megüti, kék-zöld foltos lesz? A stressz miatt??? Hát megáll az eszem. A mai világban most őszintén kinek nincs stressz az életében? Mert szerintem mindenkinek van és ennek ellenére a normális ember nem dühöng, nem verekszik.
Meg hogy ne kérdezze meg, hogy mi a probléma?? Ezen röhögnöm kell. És mit nem szabad még a kérdezőnek megkérdeznie? Mert lehet, hogy a következő alkalommal a mit főzzek kérdés fog belőle dührohamot kiváltani.
Kérdező! Adj ultimátumot! Menjen el a férjed pszichológushoz és kezeltesse a dühkitöréseit.
És amúgy mikortól agresszív? Egy éve? Vagy a gyerekek születése óta? Vagy mindig is ilyen volt?
Alapvetően "nem agresszív", csak ordít, ha megkérdezed, mi a gond, és olyat üt rajtad, hogy napokig megmarad a nyoma. Mi lenne, ha agresszív is lenne?!
Tavasszal kezdődött, ahogy írod, tehát azóta van valami gond, ami akkor lett jelen az életetekben. De most terhes is vagy tőle. Szóval akkor most terhesen is üt, vagy sem, mert ha már most tudod, hogy lány, akkor minimum 3 hónapos terhes vagy, ergo tavasszal már terhes voltál, illetve az egész úgy kamu ahogy van.
Nem akarod elhagyni, szeretitek egymást (vettem észre...), akkor meg nem értem, mi a kérdés.
Egy ilyen nőverő állatot minden ép eszű nő otthagy, amint lehet, nem szül neki 4 gyereket, sőt egyet sem!! De visszacsinálni ezt már nem lehet, a házasság viszont még felbontható.
Gondolom azért nem akarod elhagyni, mert egyedül nem tudod eltartani a gyerekeket, nincs hová menned, és kénytelen vagy tűrni. Nem azért, mert szereted...
Keress fel egy családgondozót, kérj ott segítséget, elmondják a lehetőségeidet, és anyaotthont is segítenek keresni.
A másik verzió, hogy nem csinálsz semmit, és eltűröd hogy időnként kékre-zöldre ver, szülés után megszűnik a "védettséged", és akkor még egy-két csonttörés is várható idővel.
Ha meg tudja állni, hogy terhesen ne üssön, meg tudja állni bármikor. Elvégre ha hónapokig vissza tudja fogni magát, akkor képes rá.
Ha ezek után megüt, akkor nyugodj bele, hogy szándékosan vert meg, nem "véletlenül eljárt a keze".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!