Agresszív a kicsi gyerekekkel?
Attól függ.
Ezt rendszeresen játszottuk apámmal, még arra is emlékszem, hogy mennyire csalódott voltam amikor már csak a tesómat dobálta "mert te nehéz vagy".
Mi nem láttuk mi hogyan történt, csak te, a párod és a gyerek voltak jelen. Próbálj meg objektívan gondolkozni.
Mindenesetre ha a gyerek nevetett és azt kiabálta, hogy apa még egyszer, akkor ajánlatos lenne félretenni a paranoiádat.
Nagyon nem mindegy, hogy milyen helyzetben történt, illetve a gyerek mit szólt hozzá?
Mostanában a legtöbb nö igencsak túlzásokba esik, ha valaki akárcsak ránéz a gyerekre, pedig a legtöbb esetben teljesen fölösleges emiatt cirkuszt csinálni.
nem mindenkinek való gyermek, valakit idegesit
Egy 3 éves gyerek még kicsi nem szabad dobálni
nalunk ugyanilyen tortent csak en szerinte idegbeteg vagyok, a gyereket ugy levagta, majdnem betort a feje. En vartam egy hetet es leultem vele beszelni, hohy meg egy ilyen es valunk es hozza ne merjen meg egyszer igy nyulni a gyerkhez akarhogy is hisztizik inkabb huzzon el onnan es hagyja ram. Azota argus szemekkel figyelem mikor mennyire agressziv a kicsivel.
Probald vele megbeszelni es valami komoly szankciot kilatasba helyezni...az hogy apai agressziotol feltesu egy torekeny kicsit az nem paranoia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!