Hogy toltitek a Szilvesztert kicsi gyerekekkel?
Gyerekpezsgőbe egy kis vodka és máris felturbóztad az estét.......
De amúgy nem értem, hogy ebből mit akarsz a szilveszteren ünnepelni. 3 év alatti gyereknek aztán tök mindegy, hogy szilveszter vagy január 1.
Kedves 1! Kaptal egy pluszt a poenert!!! :-D Jot nevettem!
Tavaly is ez volt a program, de most a nagyok mar kozel allnak a 3-hoz. Konkretan vmi olyan otletet szeretnek, ami vmilyen szinten csaladi jatek lehet. Nyilvan nem tudunk meg veluk a hagyomanyos ertelemben tarsasozni, de vmi kinel durran ki a lufi, vagy akarmi jatekra gondolnek, amitol ereznek, hogy ez nem egy szokasos szimpla szombat delutan, este a baratokkal, hanem ez egy kulonleges nap, egy "buli". De nincs otletem olyan jatekra, amiben partnerek lennenek.
Jó játékötleteket találsz itt:
Nálunk sikere van a székfoglalósnak (székek körül sétál a csapat és amikor megáll a zene le kell ülni. Egyel kevesebb szék van mint ember...biztos ismered.) Vagy zálogos játék: pl. játsszuk hogy repül a repül a..., és aki veszít zálogot ad. A végén a zálogokat egyenként kihúzzuk a kalapból, előtte ki kell találni mi a büntetés érte (pl. 10 guggolás, grimaszolás ilyesmi). Ez nagy nevetést hoz mindig. Ha veszel arcfestéket az is biztos nagy siker, vagy lehet jelmezes bulit tartani. Jó mulatást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!