Szerintetek 3 évesnek való papagáj vagy még kicsi hozzá?
Figyelt kérdés
Ünnepekre szeretnénk neki vmit. Aztán először gondoltunk a papagájra.Vagy vmi értelmes játékot tudnátok mondani?2013. nov. 14. 07:29
2/7 anonim válasza:
Mármint játékpapagájra gondolsz ugye?? (remélem)
3/7 anonim válasza:
Játéknak nem vennék állatot. Gondoskodni róla, etetni, takarítani még nem fogja, a ti feladatotok lesz. Aztán meg egy papagáj nem is az simogatható "valaki" és szegény vagy be lesz zárva, vagy az egész lakásban kereshetitek a kakikat.
Értelmes játékok a sport- és rajzeszközök, járművek (bicikli, roller), könyvek, hangszerek (dob, gyerekgitár, xilofon), kreatív feladat-megoldók (kirakó), építők (duplo), szerepjáték-kellékek (a babaháztól a szivacskardig), egyszerűbb társasjátékok... és nagyon jó lehet valami közös program is (játszóház, pancsolás).
4/7 zabmester válasza:
Három évesen még bármilyen állathoz kicsi. Gondozni még nem tudná, ez úgyis a szülők feladata lenne, úgyhogy a papagájt magatoknak vennétek végső soron. Ha nektek így is oké, akkor nem baj, de a gyerekkel is tisztázni kell, hogy mit lehet az állattal, és mit nem (mondjuk egy papagájjal nem sok dolgot tud kezdeni egy kisgyerek, maximum nézegeti, azt meg elég hamar meg fogja unni).
5/7 anonim válasza:
Állatot föképp'papagájt, ne ,inkább értelmes játékot,logico primo,társasjáték,stb
6/7 anonim válasza:
4 éves lányomnak két papagája van, de én gondozom őket, mindent én csinálok körülöttük, ő csak simogatja. Tisztában voltam vele hogy ez lesz, így vállaltuk, de én is nagyon szerettem volna. Ha úgy látod hogy örülne neki, akkor vegyetek, de az biztos hogy minden feladat rátok hárul, és az is lehet, hogy mást vár egy papagájtól, hogy lehet majd dögönyözni mint pl egy nyuszit, hát ezt nem lehet, talán csak sok türelem árán, tisztázni kell vele a dolgot hogy ezek madarak nem plüssálatok, nehogy csalódjon, aztán rá sem hederít a papagájra.
7/7 anonim válasza:
Semmilyen állat nem való egy 3 évesnek!! Inkább vegyetek neki plüss állatot, de inkább fejlesztő játékokat, amik le is kötik az érdeklődését.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!