Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogy tervezitek a szilvesztert...

Hogy tervezitek a szilvesztert 4-5 éves gyerkőccel?

Figyelt kérdés
Ilyenkor addig lehet fent a gyerkőc ameddig akar, vagy ha álmos akkor lefektetitek? Kisfiam tavaly elaludt a szokásos idejében. Szerintem most is elfog fél9-9 körül. Mivel már nem alszik délután, ilyenkor már álmos, fáradt.
2013. dec. 21. 21:23
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Nekünk kisebb a lányunk, de tavaly is átjöttek hozzánk a barátaink hasonló korú picikkel. Nem volt gond, de azt tudni kell, hogy nálunk a szilveszter nem buli, inkább csak beszélgetünk, meg pl activityzünk, szóval semmi hangos zene, meg ivászat. A gyerekek addig maradhattak fenn, amíg akartak és bírtak, de érdekes módon mind elaludt 11 felé, és a tűzijátékra sem ébredtek fel.

Idén is ez a program. Nem lesz gond.

2013. dec. 21. 21:33
 2/12 A kérdező kommentje:
Kisfiam tavaly már korán beájult, fáradt, nyűgös volt, így lefektettem. Most már csak nagyobb, kíváncsi leszek, hogy meddig bírja. Mi csak 3-asba leszünk.
2013. dec. 21. 21:43
 3/12 anonim ***** válasza:
Leadjuk őket a mamákhoz aztán megyünk bálba
2013. dec. 21. 21:45
 4/12 A kérdező kommentje:
Lehet, még mi is elmegyünk valahova, kisebb baráti összejövetel, ha összebírjuk hozni. Akkor meg mamázik a gyerkőc. Egyenlőre az itthon maradásra van nagyobb esély.
2013. dec. 21. 21:51
 5/12 anonim ***** válasza:
Szerintem jó ha leadjátok a mamához vagy ha nem komoly a buli akkor vihetitek. Mi is szívesen hagynánk a mamáknál, csak messze laknak, pedig mindkét fél örülne neki (mármint a kicsi meg a nagyik is). Ha jól elvan a nagyikkal, miért ne maradhatna ott, ti legalább kieresztitek kicsit a gőzt, ha kettesben vagytok az sem rossz, kell az is.
2013. dec. 21. 22:16
 6/12 anonim ***** válasza:
4 éves lányom megy a nagyszülőkhöz,de náluk (mármint a mamáéknál) is lesz kisebb összejövetel.Úgy tervezzük a férjemmel,hogy 4 körül átvisszük a leányzót,és másnap délután érte megyünk.
2013. dec. 21. 22:24
 7/12 anonim ***** válasza:
0%

4 éves a fiam

ilyenkor is a szokásos időben fekszik le.nyolckor együtt lefekszünk,15-20 mesélek,beszélgetünk,aztán kijövök és pár perc alatt elalszik.mi majd utána átmegyünk a szomszédba,tavaly is így volt

van bébiőr,meghallom ha felébred,tavaly is így volt.a tüzijátékra felébredt,de vissza is aludt egyből

2013. dec. 22. 08:55
 8/12 anonim ***** válasza:
Utolsó,te otthon hagyod a gyereket egyedül??? Hát én nem hagynám semmi pénzért... Kisfiam tavaly 3,5 évesen ébren volt hajnal 1-ig kb, szerintem idén is fent lesz éjfélig biztos. Itthon leszünk mamával.
2013. dec. 22. 14:51
 9/12 anonim ***** válasza:

igen,képzeld,otthon hagyom.panelban lakunk,és ahogy kilépek a mi bejárati ajtónkon,be is lépek a szomszéd ajtaján.van egy külső ajtó három zárral,kimenni nem tud.és mint írtam,van bébiőr.kb annyi hazaérnem,mint átmenni hozzá a mi szobánkból

és négy éves gyerekem van,nem két hónapos.éjszaka soha nem kel fel,de ha fel is kelne,meghallom

látom nullára lettem pontozva.nem értem miért kellene egy négy évesnek hajnalig fent maradnia,neki ez a nap is olyan,mint a másik.én meg nem akarom eljesén kialvatlan,nyűgös legyen egész nap

2013. dec. 23. 12:29
 10/12 anonim ***** válasza:

Mi a nagymamánál leszünk szilveszterkor.

Nem lesz buli.Nem is igényeljük.

Mivel imádja a kisfiúnk a tűzijátékot,így 20 óra körül lefektetjük aludni,és 23:30 körül felébresztjük.

Nagyon élvezi mindig a tűzijátékot,pezsgőzünk...persze kölyökpezsgővel(én és a gyerek)...zenét hallgatunk táncolunk,filmet vagy mesét nézünk.kb hajnal 2-3 körülig szokott ilyenkor ébren lenni.

Eszembe nem jutna nélküle szilveszterezni.Örülök,hogy vele lehetek.

Sajnos egyre több olyan szülő van mint aki ide is írta,hogy otthon hagyja a gyerekét....(még ha csak a szomszédba is megy bébiőrrel)...és ez a szomorú.

Sajnos a mi rokonságunkba is van ilyen, én csak a gyerekeket sajnálom de nagyon.

2013. dec. 27. 20:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!