Hogy tervezitek a szilvesztert 4-5 éves gyerkőccel?
Nekünk kisebb a lányunk, de tavaly is átjöttek hozzánk a barátaink hasonló korú picikkel. Nem volt gond, de azt tudni kell, hogy nálunk a szilveszter nem buli, inkább csak beszélgetünk, meg pl activityzünk, szóval semmi hangos zene, meg ivászat. A gyerekek addig maradhattak fenn, amíg akartak és bírtak, de érdekes módon mind elaludt 11 felé, és a tűzijátékra sem ébredtek fel.
Idén is ez a program. Nem lesz gond.
4 éves a fiam
ilyenkor is a szokásos időben fekszik le.nyolckor együtt lefekszünk,15-20 mesélek,beszélgetünk,aztán kijövök és pár perc alatt elalszik.mi majd utána átmegyünk a szomszédba,tavaly is így volt
van bébiőr,meghallom ha felébred,tavaly is így volt.a tüzijátékra felébredt,de vissza is aludt egyből
igen,képzeld,otthon hagyom.panelban lakunk,és ahogy kilépek a mi bejárati ajtónkon,be is lépek a szomszéd ajtaján.van egy külső ajtó három zárral,kimenni nem tud.és mint írtam,van bébiőr.kb annyi hazaérnem,mint átmenni hozzá a mi szobánkból
és négy éves gyerekem van,nem két hónapos.éjszaka soha nem kel fel,de ha fel is kelne,meghallom
látom nullára lettem pontozva.nem értem miért kellene egy négy évesnek hajnalig fent maradnia,neki ez a nap is olyan,mint a másik.én meg nem akarom eljesén kialvatlan,nyűgös legyen egész nap
Mi a nagymamánál leszünk szilveszterkor.
Nem lesz buli.Nem is igényeljük.
Mivel imádja a kisfiúnk a tűzijátékot,így 20 óra körül lefektetjük aludni,és 23:30 körül felébresztjük.
Nagyon élvezi mindig a tűzijátékot,pezsgőzünk...persze kölyökpezsgővel(én és a gyerek)...zenét hallgatunk táncolunk,filmet vagy mesét nézünk.kb hajnal 2-3 körülig szokott ilyenkor ébren lenni.
Eszembe nem jutna nélküle szilveszterezni.Örülök,hogy vele lehetek.
Sajnos egyre több olyan szülő van mint aki ide is írta,hogy otthon hagyja a gyerekét....(még ha csak a szomszédba is megy bébiőrrel)...és ez a szomorú.
Sajnos a mi rokonságunkba is van ilyen, én csak a gyerekeket sajnálom de nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!