Hogy tervezitek a szilvesztert 4-5 éves gyerkőccel?
Figyelt kérdés
Ilyenkor addig lehet fent a gyerkőc ameddig akar, vagy ha álmos akkor lefektetitek? Kisfiam tavaly elaludt a szokásos idejében. Szerintem most is elfog fél9-9 körül. Mivel már nem alszik délután, ilyenkor már álmos, fáradt.2013. dec. 21. 21:23
11/12 anonim válasza:
én meg azt a gyereket sajnálom,akit a szülei képesek éjszaka felébreszteni,hogy mesét nézzen.nem mintha ezt nappal nem tehetné meg.és ezért ébren tartani órákig.Értelme?semmi
egy négy évesnek ez ugyanolyan nap,mint a többi
szerintem esetleg egy 6-7 éves gyerek értékelheti már ezt az estét máshogy,hamarabb nemigen.én elmagyaráztam a gyereknek,hogy új év kezdődik,meg mi az a szilveszter,de ezt ők még nem úgy élik meg,mint egy nagyobb gyerek,vagy mint egy felnőtt
úgyhogy köszi,de nem kérek a sajnálatból,nem sajnálni való a gyerekem,hogy nem verem fel éjfékor,hogy hajnalig mesét nézzen.szerintem ez a szomorú
12/12 anonim válasza:
Én nem a te gyerekedről beszéltem,hanem a rokon gyerekekről.Őket sajnálom.Sajnos az ő szüleik még durvább dolgokat is csináltak mint te...Ők nem 4 évest hagytak otthon egyedül este...és nem a szomszédba mentek bulizni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!