Ti mit csináltok 3 év körüli gyerkőccel ovi után?
Figyelt kérdés
Én itthon vagyok az öcsikével, a háztartási munkákat megcsinálom mikor a nagy oviban van a kicsi meg alszik. De délután mikor hazajövünk az oviból sokszor megy a hiszti mert unatkozik. Persze szokott a tesóval is játszani, de nem köti le sokáig. Én is szoktam játszani vele, de hamar megunja. Miket szoktatok csinálni? Miket játszotok? Sajnos a rossz idő miatt az udvarra vagy a játszira sem tudunk kimenni. :(2013. máj. 28. 09:10
1/3 anonim válasza:
ez csak egy ideig fog tartani,mert még furcsa neki otthon a csend meg hogy eddig sok gyerek vette körül,hamar hozzászokik és után ismét fog játszani a játékaival,mi ovi után egy kis mesét nézünk,hogy nyugodjon le,aztán amit szeretne,építünk,rajzolunk,festünk,autózunk,ilyenkor vettem elő neki a régen eldugott,elrakott nem használt játékait amik az újdonság erejével hatottak,sokat hancúroztunk,azt nagyon igényelte.
2/3 anonim válasza:
Annak ellenére hogy esik, gumicsizmázban pocsolyázni ki lehet mennyi, vagy ha eláll az eső bicajozni.
Barátokhoz megyünk, vagy átjönnek.
3/3 anonim válasza:
ha azt látom, hogy ki kell tombolniuk magukat ,akkor előveszem a mászóalagutat, meg csúszdát "építek" egy szétnyitható szivacságyból, párnacsatázunk, bírkózunk, bújócskázunk stb, kicsit meghajtom őket, mert kell a mozgás akkor is, ha nem tudtunk kimenni. Utána, vagy ha azt látom, hogy nyugisabb dolgot kéne velük, akkor meg kirakózunk/pötyizünk/festünk/gyurmázunk/műanyag állatkázunk/legózunk/LÜK-özünk/sütünk valami sütit vagy főzünk stb. Mikor mit, sok ideig egyenlőre egyik sem köti le őket egyenlőre. Van, hogy nagyon zizik, olyankor összebújva olvasgatunk, ölbéli csikizős-simizős dolgokat játszunk, az enyémeknek kell még ez is nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!