Segítenétk kis lakásban élők (2-3kicsivel) hogy 45 nm 1.5 szobában kicsi gyerekekkel úgy 2-3 évig nagyon szűkös?
kisszobába a gyerekek,nagyba ti. mekkorák? max a gyerekszobában csak 3 ágy meg polcok. ha nagyok,emeletes ágy. napközben ki hol van? ha oviban bölcsiben
akkor könnyebb lesz mert alig lesztek otthon
Igen úgy néz ki tudok kezdeni szeptemberben egy új munkahelyen. Az ikrek bölcsisek, a nagyobb ovis.
Hát igen valahogy úgy gondoltam volna hogy egy összecsukható kanapé lenne a nagyszobában amit estére magunknak kinyitunk. A fél szobában pedig csak az ágyaik lennének végülis (bár a fél szobában van egy nagy beépített szekrény azt nem figyeltem még meg hogy mekkorára nyílik az ajtó, meddig ér el..)
van olyan emeletes ágy,ami felül egy,alul két személyes. a két kicsi alul,a nagy felül.a nagyszobába nektek egy alvósarok kanapéval,egy étkezősarok,meg egy nappali rész tv-vel.én így oldanám meg.igazából a ruhák cuccok elhelyezése jelenthet problémáét szerintem.
meg az,hogy az öt éves majd sulis lesz,neki kell egy tanuló sarok.mondjuk az étkező sarokban tud tanulni,így azt is meg lehet oldani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!